Szeretnék egy leszbikus kapcsolatot álca képpen? Várom az üzeneteket priviben? Lehetséges?K
Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 19:48
11/16 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo egymeleg ferfi es egy kamu kapcsolatot akar, hogy masok ne jojjenek ra hogy meleg. Ehhez leszbi not keres. Azt nem tom miert pont leszbit.
2024. ápr. 23. 09:20
12/16 anonim válasza:
Jaaa, így már értem. Előbb találsz heteró not.
2024. ápr. 23. 09:55
13/16 anonim válasza:
Ha igy van tényleg inkább heteró nőt keress, őket izgatják a meleg férfiak.
2024. ápr. 23. 12:16
14/16 anonim válasza:
Csoda vigye el, nem vagyok leszbikus. Viszont preferálom a távkapcsolatot, minél távolabb van tőlem, annál jobb :)
Ráadásul nálam lehet arra hivatkozni, hogy azért nem jelenek meg sehol, mert meghalni sincs időm :)
2024. ápr. 23. 12:50
15/16 anonim válasza:
Valószínű a kérdező azért keres leszbikus nőt, hogy egyik oldalon se alakulhassanak ki érzések és senki ne sérüljön. De javíts ki kedves kérdező, ha ez nem így van.
2024. máj. 2. 20:23
16/16 A kérdező kommentje:
15# igazad van.
2024. máj. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!