Body positivity mozgalommal azonosulni tudó extra nagy méretű nők lehetnek itt?
A legtöbben nem szeretnek.De szerintem vannak kivételek.Biztos van olyan nő,aki elfogadja magát nagyon kövéren.
Igazából ilyet keresek.
Nincs ilyen, senki nem akar csúnya és egészségtelen lenni
Olyan persze van aki nem tud lefogyni és ezért bemeséli hogy ez jó neki
Te miről beszélsz?
Ez nem elfogadás, hanem belenyugvás.
Vagy bebeszélik maguknak, hogy ez oké.
Elsore is nem kover vagyok hanem telt. Nem aranytalan a testem nagy zsirparnakkal hanem mindenhol egysegesen vastagabb. Ami ugye manapsag nem az idealis alkat de Rubens imadot volna pl. Abban a korban en lettem volna a szepsegideal. 😁
Edzek heti 3x, bringaval jarok, odafigyelek az ezkezesre. De PCOC es IR mellet baromi nehez.
Szoval elfogadtam h ez van. Majd meg is szerettem mert rajottem h ha utalom nem lesz jobb eletem. Azota sokkal tobbet mosolygok lett parom es most kuzdunk a gyerektemaval. Nyaron eskuvo. Szoval igen ha szeretemagam az elet is szeret es boldog tudok lenni.
A body positivity azoknak az embereknek szól, akik maradandó sérüléseket szenvedtek egy balesetben, fogyatékosak, hátrányos helyzetűek vagy csak segítséggel tudnak funkcionálni, teljes életet élni.
Azért mert nincs annyi önfegyelmed, hogy megálld a zabálást, miközben egy topmodell magabiztosságával rendelkezel, zéró egészséges énképpel, attól még semmi közöd a body positivity-hez, csak a kövérek ezt is kisajátították maguknak mint trend.
132-ről.
87.1 kg és még mindig nem elég.
70 a cél.
Na majd akkor szeretem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!