Szerényebb, visszahúzódóbb, "otthonüĺős" lányokkal hol ismerkedhetnék? Esetleg itt?
Az élet és a sors úgy hozta, hogy soksoksok év és egy hosszú párkapcsolat utána ismét társat "kell" keresnem.
Próbáltam a tindert és más társkeresőket is, de az a gondom, hogy ezeken csupa olyan nők jöttek csak szembe, akik nagyon nem az én világom: túl nagy pörgés, bulizás, nagyvilági életérzés amit sugallnak a képek és a kevéske leírás alapján, amivel én kevésbé tudok azonosulni.
Én magam is picit visszahúzódó, nem az a szószátyár, nem társaság középpontja típus vagyok, de egy jó társaságban jól érzem magam, tehát nem vagyok antiszociális, ergo az "otthonülős" jelző a keresendő társ esetében csak átvitt értelmű.
Olyan lányt keresnék, aki hasonló temperamentumú, mint én: kevésbé bulizós, nem állandóan pörgős, nem folyton társaságban levős.
Ez nem azt jelenti, hogy unalmas lenne az életem és, hogy unalmas, egyhangú életre kellene berendezkednie bárkinek is mellettem. Nagyon nem! Egész egyszerűen csak más dolgok jelentik számomra a kikapcsolódást, szórakozást.
Ugyanis menni, kimozdulni, utazni nagyon is szeretek.
Szeretek tehát új helyeket felfedezni, megismerni. Szeretem a művészeteket, egy jó kiállítás, múzeum is értékes programelem számomra az utazások alkalmával. Előnyben részesítem a borvidékeket, ahol kulturált borkóstolással, pincelátogatással egybekötött vacsora bármikor jöhet. Ezek csak példák voltak, rengeteg dolog érdekel.
Ha esetleg van itt hasonló beállítottságú lány, aki szeretne első körben kötetlenül ismerkedni, kérem, írjon üzenetet.
Nagyvonalakban a kiszemelt korosztály 30-40 év közötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!