Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Összejönnétek olyan...

Lányok! Összejönnétek olyan sráccal aki félénk, 0 szociális élete van, képtelen kommunikálni emberekkel (főleg lányokkal) többi lent ?

Figyelt kérdés
Továbbá sokat alázták suliban ezért olyan érzés számára emberek közé menni mint egy kivégzésre, plusz napi legalább 2 órát tölt poresz nézéssel (valamelyik nap 6 is volt) már annyit recskázott hogy nem áll fel neki egy szimpla jó nőre, olyan irányokba romlott a szexualitása ami egy átlag embernek ijesztő, taszító lenne, az utóbbi 1-2 évben csomó új fétise lett. tehát lányok, összejönnétek egy ilyen fiúval?

ápr. 20. 22:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nem!
ápr. 20. 23:29
 12/18 anonim válasza:
Nem jönnék össze. 18/l
ápr. 21. 00:06
 13/18 anonim válasza:
Ez nagyon ijesztő, menj el terapeutához
ápr. 21. 00:06
 14/18 anonim válasza:
Nem, mert én is majdnem ilyen vagyok a szexuális részt leszámítva.
ápr. 21. 01:21
 15/18 anonim válasza:
7-es.Elnézéseder kérem a félreértésért. Akkor kifejtem. Hasonló fiúm van,akire majdnem minden allitásod igaz. Mivel vele összejöttem,ezért kijelenthetem,hogy összejönnek ilyen tipussal,ha külsöre is bejönne és épp szingli lennék. Nem bizonygatom senkinek,hogy van nekem.
ápr. 21. 01:37
 16/18 A kérdező kommentje:

"Nem, mert én is majdnem ilyen vagyok"

az nem baj, ki tudnánk ebből az életmódból közösen gyógyulni

ápr. 21. 02:21
 17/18 anonim válasza:

Totális tévedésben vagy nagyon sok mindennel.

Összejönni nem a hibák miatt szokás valakivel, hanem az értékei miatt, legfeljebb a hibákat elviseli neki az ember az értékei miatt. Illetve, ha az értékek miatt már meg van az érdeklődés, vonzalom, elköteleződés, akkor próbál az ember segíteni a másiknak a problémái leküzdésében.

Viszont ha eleve a problémákkal indítasz még azelőtt, hogy az értékeidet megismerhetné a másik, akkor az automatikusan taszító lesz a másik számára, mert csak a rosszat ismeri. Még ha a pozitív tulajdonságok mellé írod a negatívakat, akkor is könnyebb a negatív tulajdonságok miatt elfordulni tőled, mint amennyi próbálkozást megér a dolog úgy, hogy nem vagy elköteleződve a másik iránt, mert még nem volt mitől.

Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak. Ezek idővel úgyis kiderülnek és akkor majd mérlegre kerülnek, hogy a rossz vagy jó tulajdonságok vannak túlsúlyban, kinek mi mennyire fontos a mérlegelésnél, stb.

Viszont ha a negatív tulajdonságokat egyszerre odahajítod a mérlegre, akkor jó eséllyel már nem is lesz a többire senki kíváncsi. Ez persze kapóra szokott jönni a téveszméikre igazolást kereső önsorsrontó INCEL-eknek, hogy tovább tapicskolhassanak az önsajnálatban ahelyett, hogy inkább rendbehozni próbálnák az életüket.

Abban is tévedésben vagy, hogy egy hozzád hasonlóan sérült párra van szükséged, aki majd meggyógyít. Ezzel igen jó esélye van, hogy csak még nagyobb sérüléseket okoztok magatoknak.

A lelki sérüléseket és pszichés problémákat magadnak kell rendbehozni, ehhez szakirodalmat olvasni, szakemberhez fordulni kell. Önmagadban tedd értékessé, teljessé az életed és aztán olyat keress, aki ebben az önmagában is érdekes, értékes életben szívesen részt venne. Keress olyan dolgokat, amik érdekelnek téged, önmagad miatt szívesen csinálod, de mást is érdekelhet és ezért más is szívesen részt venne benne.

Ha csak ezzel az önsajnáltató szöveggel próbálkozol az ismerkedésben, akkor vagy senkit nem fogsz találni - de nem önmagad, hanem a próbálkozásod hibás volta miatt. Vagy ha találsz is valakit, akkor az egy hozzád hasonlóan problémás, sérült ember, aki a saját problémáit hozzá fogja adni a tieidhez és így még több gond lesz a kapcsolatban. Egy ilyen kapcsolat pedig nem fog jól működni és pont nem segíteni fogja, hogy a saját problémáidat helyre hozd, hanem még durvábban rontani fogja a helyzetet mindkettőtök számára.

Egy fizikai betegséggel sem egy betegségben szenvedő beteghez fordulsz, akinek fogalma sincs, hogyan tudna meggyógyulni, hanem egy orvoshoz, akit arra képeztek ki, hogy meggyógyítsa az embereket. Egy pszichés, életvezetési, életfelfogásbeli problémával sem egy másik hasonlóan tanácstalan, megoldást találni nem képes emberhez fordulsz segítségért, hanem egy olyan szakemberhez, akinek az a szakmája, hogy megoldásokat tudjon találni és segíteni tudjon neked kilábalni a problémákból.

ápr. 21. 14:02
 18/18 A kérdező kommentje:
este 10 óta néztem poreszt illetve hentait most megyek kiverem o ho ho
ápr. 23. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!