Késői (25+) szűzekhez: szűzként belemennél szűzzel egy ilyen kapcsolatba?
fiú vagy lány vagy?
Nem igazán értem a kapcsolatleírást, amit idefirkantottál.
Én szűz lányként nem feltétlenül örülnék, ha szűz az első partnerem, jobban örülnék egy tapasztaltnak. Nyilván ha szerelmes lennék az illetőbe, nem zavarna a szüzessége.
4/4
Egy "szexkapcsolatban" miért ne lehetne hűség? Egyáltalán ki mondta, hogy csak az lenne? Sokkal inkább szeretői kapcsolatnak/viszonynak mondanám, amiben nem csak "dugás" lenne.
Én pedig azt látom, hogy próbálsz valamit rámvarrni a TE saját értelmezésed alapján, ami egyáltalán nem valid. :)
8
Már megint SAJÁT kisarkított értelmezésedet nyilvánítod ki és olyan dolgokat állítassz, amiket én szó szerint egyáltalán nem írtam.
Egy ölelés vagy csók sőt csak egy kézfogásos séta is testi kontakt amiért össze lehet járni, a szex csak ezek megkoronázása úgymond.
Persze nem haragszom rád, mert mindenki annak megfelelően látja a világot, amilyen Ő maga. Valószínűleg nálad a testiség csak a szexet foglalja magában...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!