Lenne kedve beszélgetni valakinek arc nélkül?
22 éves fiú vagyok. Társkeresés témába raktam a kérdést, mert lánnyal szeretnék beszélni... de az igazság az, hogy nem társat keresek hanem egy lányt akivel egyszerűen tudok napi szinten írni, akár arc és név nélkül is. Szeretném, ha a lehető legjobban megismernénk egymást még a külsőségek előtt.
Nem vagyok túl jó beszélgető partner. Sosem tudom, hogy milyen témát kéne feldobni :D Viszont szívesen beszélgetnék bármiről.
Hát, valóban nem szívesen válaszolok, amikor egy ártatlan kérdést tettem fel ismerkedési szándékkal, erre két oldalnyi számonkérést kaptam, és bizony privát üzenetet egyet sem.
Aki azt írta, hogy "A legrondább csávóknak is 10-es csajok kellenek" az nem tudom felfogta-e, hogy amúgy én se látnám őt...
Egyébként teljesen átlagos kinézetű vagyok, és igen el tudnék lenni egy velem egyszintű, vagy akár csúnyább lánnyal is. Főleg ha nagyon sokban hasonlítunk a beszélgetés alapján. Sőt, még jobban is örülnék neki, mintsem egy olyannak aki nagyon szép de nincs közös témánk és különbözünk.
A többire szerintem nem is válaszolok. Még az én kedvem is elvettétek, nemhogy a lányokét :D
#22-es. Te nem érted, hogy PONTOSAN UGYAN ANNYIRA FONTOS MINDKETTŐ! Mindkettő dolognak megvan a célja bakker.
Drága kérdező, ha ennyi elveszi a kedved akkor, jah, nem a külsővel lesz gondod a jövőben sem. Növessz tököt és tudj egyenesháttal állni a legnagyobb szar előtt is. Máskülönben milyen belső tulajdonságokat akarsz majd megcsillogtatni egy csajnak? Hogy érzékeny vagy? Hogy szereted? Ezek a minimálok! Tudj rohadt kemény is lenni, ha azt kívánja a helyzet! A Nők nem csak romantikára vágynak, hanem arra is, hogy ha kell odategye magát a férfi.
Ha ez a pár elb@szott komment így lehozott az életről, akkor bele se merek gondolni, hogy egy komolyabb teher alatt milyen gyorsan hagynád magára a kedvesed. Ezeken gondolkodj el! Meg mindenki más is.
Lehet le is pontozni egyébként, ha valakinek majd erre áll fel. :D
#25 Gondolom a jó édes anyáddal is ennyire kemény vagy élőben mint amennyire
itt játszod az eszed az interneten kisfiam! xDD
Sok salti incel... Már már csak nevetni lehet rajtatok, hogy mi le nem műveltek itt is, meg úgy mindenhol ahol ismerkedni próbáltok. De komolyan. Aztán ti vagytok a legjobban megsértődve azon, hogy egy nő bottal sem piszkál titeket. XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!