Itt mindig ugyanazok írják ki a kérdéseiket?Újra és újra?
Figyelt kérdés
márc. 15. 10:33
11/23 A kérdező kommentje:
Nekem az a fura,hogy kiírják,hogy 18/L és van rá legalább 5-10 válasz,mind pasi.A privátokat el sem tudom képzelni.A túloldalon meg bármilyen rusnyaság lehet.Amúgy szerintem pasik is hergelik itt egymást.Már beszélgetni sem lehet,mert kamu minden.
márc. 15. 13:27
12/23 anonim válasza:
Kérdező, aki a gyakorin keres párt, annak már mindegy, hogy néz ki a nő. Lehet dagadt, ocsmány, bármi, ezeknek 1 céljuk van: Legyen lyuk és kész. Szegények kivannak éhezve és a valóságban nem áll velük szóba nő, így jöhet bármi. Az, hogy egyes férfiak ezen elszórakoznak, nem tudom őket hibáztatni, ilyen az ember :) Más nyomorán élvezkedik
márc. 15. 13:30
13/23 anonim válasza:
Igen, a GYIK az a Gyakran Ismétlő Kérdezők rövidítése, szóval igen, mindig ugyanazok írnak :)
márc. 15. 13:49
14/23 anonim válasza:
Én írom ki mindet.
márc. 15. 13:57
15/23 anonim válasza:
Csakhogy ez nem GYIK, hanem gyakorikérdések. Nem ismételt kérdések, legalábbis nem az lenne a célja. A trollkodást én is unom, az csak hozzájárul az oldal züllesztéséhez. Vannak jó trollok amúgy, akik szórakoztatóak, de az hogy csajnak adja ki magát valaki borzasztóan klisé, fantáziátlan és unalmas. Elég szánalmas, ha valakinek ez ad örömöt, inkább nézné a falat száradni, annak is több értelme van
márc. 15. 14:25
16/23 A kérdező kommentje:
Az értelmes kérdéseket amúgy is nagyítóval kell keresni.A válaszok meg...
márc. 15. 14:32
17/23 anonim válasza:
Sok fáradhatatlan, újra és újra próbálkozó ismerkedő van, az biztos, de vannak itt normális pasik is.
márc. 15. 14:45
18/23 anonim válasza:
Balázska a legjobb, a diplomás vs szakmunkás kérdéseivel.
márc. 15. 14:58
19/23 A kérdező kommentje:
Sok pasi kiírja,hogy ismerkedne,a leírásából meg utalgat rá,hogy egy nyomi.A csajok meg nagyon magasra teszik a lécet.Olyan,mintha senki nem akarna ismerkedni igazából.
márc. 15. 15:11
20/23 anonim válasza:
Van, aki régóta próbálkozik itt, én is látom, de szerintem vannak új kérdések is. Ami szomorú, és kicsit bosszantó, hogy valaki nem szán rá elég időt és energiát arra, ha már ismerkedni szeretne, hogy megfogalmazza, kb. ő kicsoda és kb. kit keres, csak ideböfög egy „Barátkozunk?„ kérdést, nulla infoval, ezeket én el se olvasom. Ha már ismerkedni szándékozik valaki, célszerű volna pár alapvető dolgot megadnia magáról, ezáltal elkerülve a felesleges köröket.
márc. 15. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!