Intelligens szingli lány vagy, aki a párját keresi, és sok a szabad ideje? - (A Feladvány hozzám lejebb!) 29/F
[link] - Nyisd meg a Google Documentumot, és próbáld meg dekódolni, majd lefordítani, valamint megfejteni a feladványt, ha sikerül, akkor kapsz egy Telefon számot. - (A többit tudod.)
A Gyengébbek kedvéért 29 éves Férfi vagyok.
A Feladat megfejtésére csak 72 óra, az-az a gyengébbek kedvéért 3 nap áll rendelkezésre. - (A Feladvány ürlapja törlődik, ha nem fejtik meg időben, illetve, aki későn fejti meg, mikor már letelt az idő, az sajnos kiesik hiába fejtette meg a feladványt.)
Csak akkor hívd a számot a megfejtésben, ha szeretnél randevúzni velem, ellenkező esetben, elég az is ha komment formájában leírod, hogy neked sikerült, és hogy mennyire tetszett a feladvány, mi tetszett benne leginkább.
5# vagyok, elolvastam a 4# hozzászólásod.
Jézus Mária Szent József, az a helyesírás 😂
Bonyolult alak vagy? Nem inkább hirtelenharagú, átgondolatlan, gyerekes és bunkó?
Mármint.. Nem kicsit visszatetsző az ahogyan az előző kommenjeidben megnyílvánultál.
Természetesen senki nem szereti a trollokat, de az is sokat mond valakiről, hogy hogyan kezeli azokat, ha vannak.
S aki kicsit is jártas itt a gyakorin, az pontosan tudja, hogy mindig vannak trollok. Tudni kell őket kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!