Unatkozom ezért most megpróbálok ismerkedni itt. Lányok, kinek lenne kedve beszélni velem, ismerkedni? Csak komoly szándékkal, bővebben lent. (23f)
Megpróbálok röviden fogalmazni, nem biztos hogy menni fogxd
Szóval, kezdem unni a szingliséget így hogy lediplomáztam, a tindert is unom, ott nem találok normális lányt, a szórakozóhelyek meg nem igazán az én terepem. De azért szoktam bulizni.
Tehát röviden magamról: 23 éves srác vagyok, 73kg, 178cm, pozitív szemléletű, nyugodt és kitartó személyiség vagyok, kissé introvertált, de akivel megtalálom a közös hangot, annak nagyon meg tudok nyílni.
Külső: szerintem jól nézek ki😆 de nem akarok nagyképűnek tűnni, szóval megfogalmazom máshogy. Én elégedett vagyok a külsőmmel, de nem vagyok azért extra, pl ha Thor lenne a 10es, akkor én olyan erős 7re vagy 8ra értékelném magam. Atletikus, izmosabb testalkatú vagyok és rendszeresen kondizok. A hajam rövid, szőke és kékek a szemeim. (Néha zöldes)
A belső tulajdonságaimat azért írtam előre - annak ellenére hogy én nem tartom egy csúnya gyereknek magam - mert szerintem egy kapcsolatban ez sokkal fontosabb, mint a külső, hiszen ha valakibe beleszeretsz, az általában a nem külső miatt történik.
Aki szintén unja már a tindert/ismerkedést, de már tökre örülne neki, ha egy hosszú nap után megölelhetné és hozzábujhatna a párjához, az adjon ennek a kiírásnak egy esélyt és írjon légyszíves privátban, kitudja lehet rátalálunk egymásra 😊
Ha pár szót váltottunk privátban akkor én szívesen megosztom az insta/face profilomat.
Ui. Kiemelem mégegyszer, ez nem egy szegszhirdetés. És várom a kedves kommentelőket, addig sem unatkozok 😉
Köszi ha elolvastad, azt meg főleg ha rám is írsz és még lány is vagyxd aki 19-24 éves 😌
Hát nem tudom ez irónia volt -e, de nem az volt a cél, hogy annak mutassam magam, senki sem az 😌
Ha pár hónapja neked segítettem a Szabó Ervinben könyvet kölcsönözni, akkor tényleg nagyon helyes vagy. :D
Sajnos idősebb vagyok. De ha te voltál, azért megírhatod, kíváncsi vagyok mennyire "kicsi a világ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!