Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatban, elmennél az exed temetésére?
Ha mondjuk a gyerekem apja lenne, akkor igen. Vagy esetleg ha egy baráti társaságba jártunk volna.
Egyébként nem.
Nyilván attól függ, milyen kapcsolat volt. Ha több évig tartó, ismertem a családját, esetleg van közös gyerek, akkor mindenképp.
Ha csak egy exkapcsolat, akkor nem.
Majdnem reflexből leírtam, hogy igen, de aztán #3 elgondolkodtatott.
Ha normális kapcsolat volt vele, és kulturáltan váltunk el, akkor nem is kérdés, persze, hogy elmennék. Nem azért, mert még szeret(t)em, vagy mert hozzá vágytam volna vissza, hanem mert úgy gondolom, emberileg ennyi megilleti azt, aki egykor a hozzám legközelebb álló ember volt.
Annál az exemnél, aki agyba-főbe megcsalt, vagy amelyik egy nap után dobott, vagy amelyik Mónika Showba illő módon szakított, náluk valószínűleg nem mennék el.
Nyilván attól is függ hogy miként váltunk el.
És ugye hogy 1 vagy 11 éve volt az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!