Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élek és full stressz az életem?
Későn lett az első kapcsolatom, egyszer csókolóztam életemben egy másik fiúval, más nem nagyon történt velem. De nagyon be vagyok feszülve, félek a reakciójaitól. Szerelmes vagyok belé azt hiszem, de nagyon rossz ez az érzés, kényszeresen ügyelek arra, hogy a szám nem legyen büdös, a hajam frissen mosva legyen, stb.
Azért nem engedem, hogy benyúljon a bugyimba, mert nem borotválom kipattogzás miatt (bármit csinálok, kipattogzok), és nem nagyon tudok még költeni kozmetikusra, hogy legyantázza (munkanélküli vagyok, szüleimmel lakom, munkát keresek).
Azért is félek, mert az egyik legjobb barátnőm rokona.
Legyszi ne trollkodjatok szét.
Így van, 7-es írta a normális választ. Iszonyatos megfelelési kényszered van, pont ezzel fogod elüldözni magadtól, mert láthatóan szorongsz és be vagy feszülni. A szerelmet élvezni kellene. Az ő szája sose büdös? Ő mindig friss és illatos, neki nincs egyetlen hibája sem? Ugye, hogy de! És te is elfogadod ezeket. Emberek vagyunk, senki sem tökéletes, és nem is kell ezt a látszatot kelteni.
A munkanélküliségen és a munkakeresésen pörögj inkább, annak jobban kellene zavarnia.
A férfiaknak ezt elnézik. Csak a nőnek kell mindig simára borotváltnak lenni.
Férfival élni egy folyamatos stressz, hogy mikor nem vagy instamodellesen tökéletes.
Majd elmúlik ez a megfelelési kényszer. Minden kapcsolat elején van a rózsaszín köd aminek az elmúltával szokott nálam csökkenni a késztetés hogy mindig tökéletes legyek. Sőt összeköltözés után meg....
Azért a teljesen csupasz és a nagyon bozontos fanszőrzet közt vannak fokozatok. Nekem tetszik a rövid szőr ott. Azt gondolom nem olyan lehetetlen elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!