Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élek és full...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élek és full stressz az életem?

Figyelt kérdés

Későn lett az első kapcsolatom, egyszer csókolóztam életemben egy másik fiúval, más nem nagyon történt velem. De nagyon be vagyok feszülve, félek a reakciójaitól. Szerelmes vagyok belé azt hiszem, de nagyon rossz ez az érzés, kényszeresen ügyelek arra, hogy a szám nem legyen büdös, a hajam frissen mosva legyen, stb.

Azért nem engedem, hogy benyúljon a bugyimba, mert nem borotválom kipattogzás miatt (bármit csinálok, kipattogzok), és nem nagyon tudok még költeni kozmetikusra, hogy legyantázza (munkanélküli vagyok, szüleimmel lakom, munkát keresek).

Azért is félek, mert az egyik legjobb barátnőm rokona.

Legyszi ne trollkodjatok szét.

jan. 12. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%
#9 kicsit kisebbrendűségi komplexusos vagy, nem?
jan. 12. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:
40%

11, nem. Leírtam az igazat. Ahányan megemlítik a pinaszőrt meg hogy nekik mi tetszik, mind úgy vannak vele, hogy neked mindennap foglalkozni kell azzal, hogy kívánatosan nő-e a szőröd.

Ezért szoktam kérdezni, hogy egy nőnek mi a pozitívum a párkapcsolatban? Hogy itt üljön egy fazon és kritizáljon?

jan. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!