Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Számíthat-e egy férfi a...

Számíthat-e egy férfi a későbbiekben komoly kapcsolatra attól a hölgytől, aki már a kezdeti, ismerkedős szakaszban is folyton csak panaszkodik neki?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul gondolom, de ha valaki tetszeni akar a másiknak, akkor igyekszik a minél előnyösebb oldalát mutatnia a másik felé, ellenkező esetben csak egy panaszbarátot láthat a másikban akinek kibeszélheti azt, ami a lelkét nyomja. Vagy ezt akár a bizalom jeleként is fel lehet fogni, mivel fel meri vállalni és meg meri mutatni a sebezhető oldalát is? Jelenleg egy olyan lánnyal vagyok ismerkedős szakaszban, akit az interneten keresztül ismertem meg, de élőben még nem találkoztunk, ellenben telefonon és Facebookon is naponta írunk egymásnak. Folyton arról mesél nekem, hogy a munkája és a tanulmányai mellett mennyire túlvállalta magát, és hogy mennyire szét van esve, így amikor segítséget ajánlok fel neki, rendszerint elfogadja - sőt, várja. Szerintetek mire lehet számítani mindebből a jövőre nézve? Ugye én ebben csak a panasz barát/lelki szemetes szerepét vállalom magamra, de ennél többre jobb, ha nem is számítok?

febr. 29. 15:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az a baj a nőkkel hogy túlságosan ki van nyalva a s...gük.

Kevés olyan nőt ismerek a környezetemben aki kivétel lenne sajnos. A férfinak meg kell tanulnia nemet mondani, különben papuccsá válik.

márc. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!