Az mennyire gáz,hogy 35 éves vagyok és még nem volt nővel semmilyen kapcsolatom?
Figyelt kérdés
sőt,beszélni se beszéltem nőkkelfebr. 21. 17:07
1/11 anonim válasza:
Nem gáz, én még nem is láttam soha férfit.
40N
febr. 21. 17:09
2/11 anonim válasza:
Nem gáz a mai világban, nekem sem volt még párkapcsolatom. (F42)
febr. 21. 17:11
3/11 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy a mai világban?szoktam látni,drogosokat,csórókat,átlagos,kövér férfiakat nőkkel
febr. 21. 17:15
4/11 anonim válasza:
Ugyan már, a mai világban már semmi nem gáz. Max egyedül Orbán Viktor. Rajta van csak ki akadva az ország.
febr. 21. 17:33
5/11 anonim válasza:
annyira gáz, amennyire neked gáz. ami meg attól függ mik a neked fontosak, milyen vagy. ez lehet valakinek az életének nagy tragédiája, meg olyan is, hogy észre sem veszi.
febr. 21. 17:33
6/11 A kérdező kommentje:
engem elégggé zavar,de bármit teszek,nem érek vele semmit
febr. 21. 17:36
7/11 Barnabas333 válasza:
Fizetni nem akarsz nekik? Sajnos ilyen világ lett, luxus dolog lett a szex és a nő. Mintha ez valami elérhetetlen dolog lenne, át kéne állítani a nők agyát férfi agyra. Lenne boldog világ azt hiszem :-)
febr. 21. 18:12
8/11 anonim válasza:
Nem beszéltél még nőkkel??? Azt hogy csináltad, barlangban élsz? Nem azért, de a boltban a kasszások, kormányhivatalban ügyintézők között is sok nő van, na meg gondolom a munkahelyeden sem csak férfiak vannak... kizárt, hogy nem beszéltél még nővel.
Így neten sem megy írásban??
febr. 21. 18:28
9/11 anonim válasza:
Mivan?
Miért menne kormányhivatalba???
Ki jár oda rendszerességgel?
febr. 22. 17:53
10/11 anonim válasza:
9. Mondjuk személyit csináltatni...
Nem ismerkedésre gondoltam, hanem arra reagáltam, hogy a kérdező még nem beszélt nővel! Beszélni nem csak ismerkedési céllal kell és lehet...
febr. 22. 19:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!