Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt komoly...?

Van itt komoly...?

Figyelt kérdés

Van itt komolyan társat, kapcsolatot, szerelmet, akár kalandot kereső Nő?

40/F

2024. febr. 9. 14:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
Csak egy javaslat: ne itt keress nőt. Ha véletlenül normálisba botlasz is bele, az is minden szavadba bele fog kötni, vagy eltűnik. A maradék meg vagy frigid, vagy beképzelt, vagy kattant, vagy irreális képe van önmagáról, illetve a szexről/párkapcsolatról.
2024. febr. 10. 11:15
 12/20 anonim válasza:

Szép kis lista.

Mi is szeretünk! :))

2024. febr. 10. 12:29
 13/20 anonim válasza:
#12: Csak leírtam az itt szerzett tapasztalataimat. Szívesen várom azt a normális hölgyet, aki nem csak szavakban tudja megcáfolni azt, amit leírtam.
2024. febr. 10. 12:47
 14/20 anonim válasza:

12

Engem is szerettek? :3

2024. febr. 10. 13:23
 15/20 anonim válasza:

Persze! :))

2024. febr. 10. 13:27
 16/20 anonim válasza:
De az nem
2024. febr. 10. 13:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Üdv 11-es!

Köszönöm a tanácsot!

Ismerem a helyzetet!

1-2 havonta teszek próbát...

Tapasztalataim egyeznek a megfigyeléseiddel, sajnos.

Azért, sok puszit küldök az itt megforduló lányoknak, nőknek, asszonyoknak...

Úgy kell szeretni őket amilyenek.

Fiúk!

Nem csüggedni, soha fel nem adni!

Előre!

2024. febr. 10. 13:49
 18/20 anonim válasza:
#17: Amúgy sajnos a neten máshol sem jobb a helyzet. Persze, úgy kell szeretni a nőket, amilyenek, csak nekem már tele van a tököm azzal, hogy mindig csak én alkudjak meg, mindig csak én legyek toleráns, mindig én próbáljak meg elfogadni mindenkit olyannak, amilyen, csak engem nem akarnak elfogadni. A 11-es vagyok.
2024. febr. 10. 18:19
 19/20 A kérdező kommentje:

Fogadd el önmagadat!

Mindenki le van...

Nem akarok önképzővé vagy dráma csoporttá alakulni...

Továbbra is számítok komoly nők jelentkezésre!

Bármire, de azt komolyan!

Sok szerencsét mindenkinek!

2024. febr. 10. 18:47
 20/20 anonim válasza:
#18 Neked sem kell senkit elfogadni, senki se kérte tőled. Amúgy meg volt már, hogy magadba néztél? Mert értem én tököd ki van vele, mindig csak neked kell megalkudni, meg elfogadni, meg stbstb. De amúgy azon is gondolkodtál már, hogy miért lehet ez? Nos, én nem akarok következtetéseket levonni, nem ismerlek, nem tudom ki vagy, ezt általánosságban fogalmazom meg, mert rengeteg ilyet olvasok ezen a fórumon. Viszont, aki ennyire megrögzötten szeretne kapcsolatot találni és senkivel se tud kialakítani, mert az írásodból következtetem próbáltad jó párszor, akkor ott nem biztos, hogy jó helyen keresi a hibát. De ez csak az én véleményem, tanácsom, megfogadhatod a kérdezőjét is, nekem mindegy. Bátoríthatjátok is egymást, az is jó önbizalom növelés. Csak ezt megszerettem volna jegyezni, mert mindenki erre panaszkodik, illetve annyit hozzátennék, ha így indulsz neki vagy ezt mutatod egy ismerkedés alatt, hogy te ezt így éled meg, ha csak kicsit is utalsz is rá egy érdektelen mondatban, a legnagyobb red flaget adod át.
2024. febr. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!