Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 19-27 év közötti cuki, mosolyg...

19-27 év közötti cuki, mosolygós leányzók! Valakinek lenne kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Nem dohányzó, alig használt, megkímélt állapotban lévő 27 éves férfi vagyok. Budapesten élek.

175-180cm magas, 87kg vagyok, rövid barna hajam és kék szemem van.

Szeretek főzni (azt hazudják, hogy szeretik a főztömet-merjenek mást mondani :D ). Romantikus fajta vagyok, szeretek a mindenkori páromhoz odabújni, megadni mindent, amit tudok. Kapcsolatban a párommal törődöm, odafigyelek rá és amiben tudom, abban támogatom (tanulás, célok elérése, stb...).

Szeretek mászkálni mindenfelé, erre sajnos mostanában kevés időm van.

Szabadidőmben járok konditerembe (az elmúlt években leamortizálódtam egy kicsit és szeretnék fogyni és izmosodni is- eddig jól haladok).

Kedves, mosolygós, pozitív típus vagyok. Szeretem a jó humort. Nyitott és barátságos vagyok. Rám mindig lehet számítani.

Van egy hülye humorérzékem, amivel lehet néha megbántok valakit, de azt tudni kell, hogy szándékosan sosem tudnék bántani senkit sem.

Jelenleg az a helyzet, hogy a szüleimmel lakok, mivel a munkám miatt keveset vagyok itthon és így nem éri meg egy lakást külön fenntartanom egyedül. Munka mellett tanulok, ami szintén sok pénzt visz el.

19-27 év közötti barátnőt keresek magamnak, aki szintén romantikus típus, hűséges, megértő és humoros.

Külsőre a vékony, formás alkatú lányok jönnek be cuki, mosolygós arccal és hosszú hajjal.

Olyan leányzót keresek, akivel lehet néha komoly dolgokról beszélgetni és lehet felhőtlenül, gátlások nélkül ökörködni is.

Olyat, akire mindig lehet számítani és lelkileg tud támogatni, ha szükségem lenne rá. Akivel a problémákat nyugodtan meg lehet beszélni és közösen meg is próbáljuk oldani.

Hosszútávú kapcsolatot keresek.

Sajnos az előző kapcsolatom 6,5 év után véget ért, mert a páromról kiderült, hogy megcsalt.

febr. 4. 10:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
Egy igazi szerencsecsomag vagy.
febr. 4. 10:43
 2/16 anonim válasza:
Nem vagy az esetem, de sok sikert. 30/f
febr. 4. 11:29
 3/16 anonim válasza:
Hányingerkeltő ez a negédeskedés.
febr. 4. 12:10
 4/16 anonim válasza:

Hogy a fenébe bírta a párod 6,5 évig???

25/N

febr. 4. 12:33
 5/16 anonim válasza:

Se pénzed,se béjemwéd, menj a búsba!

76/F

febr. 4. 12:37
 6/16 anonim válasza:
Látod, az itteni megkeseredett és elb...ott életű f...oknak (pardon, tökéletes életű embereknek) semmi sem jó.
febr. 4. 12:44
 7/16 anonim válasza:
Hát, ez aztán főnyeremény. XD
febr. 4. 12:44
 8/16 anonim válasza:
Hú, de gyomorforgató ez a stílus. Nem csodálom, hogy a párod megcsalt.
febr. 4. 12:47
 9/16 anonim válasza:
Most 175 vagy 180 vagy?
febr. 4. 12:53
 10/16 anonim válasza:
Elég komolyan undorítóak vagytok, sok megkeseredett fing.
febr. 4. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!