Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudnék a leghatékonyabban...

Hol tudnék a leghatékonyabban 40-50 év közötti nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok, elvált 1 fiú és 1 lány gyermek édesapja. 183 cm vagyok 77 kg, fekete rövid haj, barna szem. Szeged környékén lakom.
2023. nov. 15. 20:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Hát nem itt.
2023. nov. 15. 20:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben és azon kívül, hogy nem itt akkor hol?
2023. nov. 15. 20:12
 3/11 anonim válasza:
Tinder, Badoo
2023. nov. 15. 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. nov. 15. 20:19
 5/11 anonim válasza:
Bárhol.
2023. nov. 15. 20:26
 6/11 anonim válasza:
Tramtrainen.
2023. nov. 15. 23:35
 7/11 anonim válasza:

Megkérdezhetem, hogy miért csak idősebb nőket keresel? Pusztán csak kíváncsi vagyok :)

Semmi bajom azzal, ha valakire nem jön rá annyira a kapuzárási pánik 40 körül, hogy 20 éves csitrikre hajtson, csak egy átlagos kapcsolatban a nő szokott fiatalabb lenni, elvált nőként én sem fiatalabb pasit keresek...

2023. nov. 16. 01:00
 8/11 anonim válasza:
7-es, rengeteg nő keres fiatalabb pasit ebből a korosztályból, pláne akik jobban néznek ki.
2023. nov. 16. 04:47
 9/11 anonim válasza:

7: Hát azért a kérdező nem 20 éves, na, hanem 40, és apuka. És 40-50 között keres, szóval teljesen normán belülre esik szerintem.

És akkor én is hadd kíváncsiskodjak egy kicsit:

Te miért nem akarsz 'fiatalabb pasit' ? Éretlen? Tapasztalatlan? Nincs pénze (még) ?

Én 30-as vagyok (és sokkal kevesebbnek nézek ki...), és mindig nagyon jól megtaláltam a közös hangot az idősebb nőkkel, és - nem túl meglepő módon - általában érettebbek. És persze nincs gyerek para, hogy sürgősen családot akar, vagy még kicsik, és az olyan mint egy idő/energia fekete lyuk.

Párszor előfordult olyan reakció hogy 'túl fiatal vagy hozzám', és habár egyéb konkrét indoklást nem kaptam, de lehet sejteni, érezni, pl. furán érezné magát hogy megjelenünk valahol, és én vagyok a 'szebb', szóval egyszerűen bizonytalanságokat triggerelne benne.

2023. nov. 16. 06:14
 10/11 anonim válasza:

37 vagyok (meg szoktak lepődni, mikor megmondom a korom), és jobban szeretem az idősebb pasikat.

Volt régen egy fiatalabb pasim (5 évvel), akkor még nem is volt vészes a különbség, de nemrég újra találkoztunk, és borzasztó gyerekes volt (pedig már ő is apuka azóta).

10 évvel fiatalabbat pedig el se tudnék képzelni.

És írtam, hogy semmi bajom nincs vele, ha 50 éveset keres, inkább csak csodálkoztam, hogy 40 évesen miért kizárt egy 35-38 éves nő például :)

"rengeteg nő keres fiatalabb pasit ebből a korosztályból, pláne akik jobban néznek ki."

Igen, és miért? Hogy villogjon vele? :) Vagy az jön be nekik, hisz az ízlésük megrekedt annyi idős korukban, amennyinek hiszik (hinni szeretnék) magukat?

Mert azért valljuk be, manapság az 50 körüli nőknek felnőtt vagy nagykamasz gyerekeik vannak, egy 40-es pasi meg kb. akkor akar gyereket (értem, hogy a kérdező nem, de akkor is az a korosztály, köztük "szocializálódik" a mindennapokban). Mi a közös pont? Teljesen más élethelyzetnek érzem.

7. voltam

2023. nov. 16. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!