A problémám hogy vékony és rövid (12cm)a péniszem Hogyan utaljak viszonylag normál keretekközt erre a gondomra ismerkedésnél egy lánynál?Nyilván nem az első találkozásnál gondoltam
Hanem ha eljutunk mondjuk a 3 randiig
Nemszeretnék ez miatt negatív hatások áldozata lenni hogy nemtudja a lány
Lányként mondom, akinek mindenféle mérettel volt már tapasztalata.
Nem számít olyan sokat, hogy szex előtt el kéne mondanod. Komolyan.
Nehogy azt hidd, hogy csak a nagy méret jó minden nőnek!Pasiként volt,hogy engem kifejezetten zavart, amikor többször szólt a csaj sex közben, hogy ne toljam tövig.Nem vagyok egy állat, de folyamatosan erre kellett figyelni.
És az enyémnél tuti van nagyobb is!Ha téged frusztrál a dolog, akkor mondd el neki.Ha normális, akkor nem ezzel foglalkozik, Te meg megkönnyebbülsz.Ha ezen fogsz majd kattogni lehet fel sem áll amikor kellene.
Ne utalgassál sehogy, mondd meg neki kerek perec hogy kicsi és vékony a pöcsöd. Az a lényeg hogy ne legyen löttyedt mikor használni kellene.
Látod a #15 - ös válaszoló sincs jobb helyzetben, hogy neki jó méretes van.
Ha szeret a csaj nem a méret számít.
Ha meg esetleg van lóvéd is, akkor meg tökmindegy mekkora van a lábad között.
Hidd el, ha eljuttok az ágyig, akkor már nem fogja érdekelni a méreted. A csajok nem a farkaddal ismerkednek, hnem veled.
Legyél jó fej, humoros, udvarias, stb... a személyiséged legyen rendben és nem lesz gond.
Eddig egyik barátnőmet sem érdekelte a méretem. Az volt a lényeg, hogy kölcsönösen szeressük egymást és ENNYI, a többi NEM számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!