Vékony, csendes, szórakozóhelyekre nem járó lányok, ismerkednétek velem?
Sziasztok Budapest környéki 18-27 éves magányos lányok!
Lenne kedvetek pár üzenetváltáshoz és kölcsönös szimpátia esetén kis sétához a Margit-szigeten vagy bárhol a városban?
Helyes vagyok, nem dohányzok, sokat sportolok, 185 centi magas, sok hobbim, széles érdeklődési köröm van. Megbízható, empatikus tipus vagyok, akivel mélyebb témákról is lehet beszélni.
Szívesen barátkozok. Barátnőm éppen nincs, ha megtalálom az igazit annak is örülök. 27/F
"Helyes vagyok, nem dohányzok, sokat sportolok, 185 centi magas, sok hobbim, széles érdeklődési köröm van. Megbízható, empatikus tipus vagyok, akivel mélyebb témákról is lehet beszélni."
Tipikus dögunalmas pasi, én részemről skippelem a lehetőséget, 2 mondattól többet úgysem tudnánk beszélni.
Azt mégsem írhatja, hogy bűnronda vagyok :)
Nem kell írni semmit erről.Mert kinek mi a helyes kinek mi a csúnya..Szóval én ezt így nem merném kijelenteni hogy helyes vagyok.Vagy az én esetemben( lány vagyok) " szia szép vagyok és okos" ez mennyire gáz már.
Értem, csak vicc volt.
Tényleg elég fura így kijelenteni, majd döntse el a másik hogy helyes/szép-nek mondana.
Sikítva menekülsz vagy csendes lánynak mondanád magad?
Hát igazából elolvastam mégegyszer a kérdést és nem értem :D A csendes mióta egyenlő azzal hogy nem jár szórakozóhelyre. Nem járok szórakozó helyre, de nem vagyok az a csendes lélek sem.Nem értem az összefüggést. Mi álszent? Lány vagyok 8as.
#2 #4 #6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!