Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vékony, csendes, szórakozóhely...

Vékony, csendes, szórakozóhelyekre nem járó lányok, ismerkednétek velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok Budapest környéki 18-27 éves magányos lányok!

Lenne kedvetek pár üzenetváltáshoz és kölcsönös szimpátia esetén kis sétához a Margit-szigeten vagy bárhol a városban?

Helyes vagyok, nem dohányzok, sokat sportolok, 185 centi magas, sok hobbim, széles érdeklődési köröm van. Megbízható, empatikus tipus vagyok, akivel mélyebb témákról is lehet beszélni.

Szívesen barátkozok. Barátnőm éppen nincs, ha megtalálom az igazit annak is örülök. 27/F

2023. nov. 25. 19:46
1 2
 11/17 anonim válasza:

"Tipikus dögunalmas pasi"

Mi lenne izgalmas számodra, dögunalmassal ellentétben? Toxikus chad? Aki megcsal, érzelmileg elérhetetlen, úgy bánik veled mint egy darab szrral?

Gondolom, nyilván. Attól még hogy te mentálisan beteg, sérült vagy, nem jelenti azt hogy vki más 'unalmas'. :)

2023. nov. 26. 05:06
 12/17 anonim válasza:
szia mutiznál magadról egy képet?
2023. nov. 26. 07:55
 13/17 anonim válasza:
Mutizz képet.... ez meg a másik nevetséged felszínes duma.
2023. nov. 26. 10:07
 14/17 anonim válasza:
Ne mutizz neki képet.
2023. nov. 26. 10:09
 15/17 anonim válasza:

14

adom

egyébként, nem hinném hogy az a nő érdekesebb lenne 🤣

2023. nov. 26. 13:31
 16/17 anonim válasza:
11 es valaszra akartam irni
2023. nov. 26. 13:31
 17/17 anonim válasza:

Legjobb, ha átlagos külsejűt ír az ember. Abba kevésbé lehet hibát találni. Az olyan középszerű minősítés.

Olyan, mintha elvegyülnél a szürke tömegben.

Nagyjából talpraesett bemutatkozást írtál ki, de inkább azt gondolom, hogy "tudományos érdeklődési kört" próbálj megcélozni.

(Teológia? Robotika? Természettudományok? Alkalmazott tudományok? Idegen nyelvek ismeretének bővítése ilyen és ilyen céllal, stb.)

2023. nov. 27. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!