Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt tudnék tanult férfiakkal...

Itt tudnék tanult férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én magam is egyetemre járok meg járni is szeretnék még egy darabig, mert szeretek tanulni. Vannak akinek hasonlóképpen karrierista törekvései vannak? 23-30 éves korosztályból?

Nekem nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy kölcsönösen támogassuk egymást. Többek között a céljaink elérésében is.

jan. 27. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
19,itt csak te vagy a troll,annak is az ovis változata vagy.
jan. 29. 18:35
 22/30 anonim válasza:
20,az max. te vagy,kisbohóc.Sehol nem keresek semmiféle meleget,te valamit nagyon benéztél,öcsi.
jan. 29. 18:38
 23/30 anonim válasza:
22 annyira nem vagyok meleg, hogy a tudósok külön alfajként emlegetnek. Én már hetero sapiens vagyok xdd
jan. 29. 19:04
 24/30 anonim válasza:
23,lyaly.
jan. 29. 19:07
 25/30 anonim válasza:
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
febr. 1. 11:27
 26/30 anonim válasza:
Hú ezek a válaszok már az elsőtől kezdve. Szerintem elég jól megválaszolták a kérdést, csak épp indirektbe :D
febr. 1. 16:05
 27/30 anonim válasza:

Szerintem igazából bárhol, bár az előző válaszokat nézve (tisztelet a kivételnek), itt mégsem annyira biztos. Én pl. nyitott vagyok, ha gondolod, írj privátban, egyébként szerintem semmi gond nincs azzal, amit írsz, tök reális elvárások egy párkapcsolattól, de még baráti kapcsolatban is alap szerintem, hogy a felek támogassák egymást.

Szóval, ha gondolod, nekem írhatsz, ja és 25/F vagyok, szintén egyetemista.

febr. 4. 15:03
 28/30 anonim válasza:
Valakinek írt már a kérdező?
febr. 6. 18:47
 29/30 anonim válasza:
28: írtam neki üzenetet, de nem válaszol.
febr. 6. 21:06
 30/30 anonim válasza:
28/F villamosmérnök.
febr. 23. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!