Itt tudnék tanult férfiakkal ismerkedni?
Én magam is egyetemre járok meg járni is szeretnék még egy darabig, mert szeretek tanulni. Vannak akinek hasonlóképpen karrierista törekvései vannak? 23-30 éves korosztályból?
Nekem nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy kölcsönösen támogassuk egymást. Többek között a céljaink elérésében is.
Lehet, azért elég sokféle ember megfordul a gyakorin.
Amúgy nem tudom mit tanulsz, de hacsak nem valami orvosi nem hiszem hogy sok értelme van majd 10 évig egyetemre járni. Én pl most nyáron fejezem be a mestert, de ennek sem volt már semmi értelme, bsc után csak azért mentem el mert meló mellett maradt még időm és nem tudtam mit kezdjek magammal. Nem lehet hogy nálad is valami ilyesmi van? Nem mersz belépni a felnőtt életbe, vagy csak nem találtad meg azt amivel szívesen foglalkoznál, ezért tanulsz mert abban biztonságban érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!