Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha valaki kitér a gyerek...

Ha valaki kitér a gyerek témára,akkor az borítja az ismerkedést?

Figyelt kérdés

jan. 25. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Èn pl egyet se akarok. Fontos hogy ilyen tèren ugyanúgy gondolkozzunk
jan. 26. 07:53
 12/21 anonim válasza:
Miért baj, ha borítja? Borítani akkor tudja, ha nem egyeznek a gyerekvállalással kapcsolatos tervek. De minek kellene valakit még hónapokig hülyíteni, ha teljesen más jövőt képzeltek el magatoknak? Szerintem ez olyan dolog, amit nem árt az elején tisztázni. (Nyilván itt érett felnőttek ismerkedésére gondolok, mert mondjuk ha valaki 16 évesen jön elő egy randin azzal, hogy hány gyereket akar, az tényleg bizarr lehet a másiknak.)
jan. 26. 09:05
 13/21 anonim válasza:

#5 "Ha egy nő - és többnyire nő az "ilyen" -, ezzel kezdi, akkor az jó jel a férfinak, mert ha a férfi nem akar, akkor hót fölösleges köröket legalább nem fog futni a nővel."

Én meg úgy tapasztaltam, hogy általában FÉRFI az ilyen, de csak azért mivel többnyire férfiakkal ismerkedek. És ezért nem is állítanám soha, hogy csak a férfiak erőltetik mindig a gyerekvállalást, mivel fogalmam nincs, hogy a nők egy randin mennyire vannak erre ráfüggve. És amiről nincsen tapasztalatom, arról ugye nem állítok semmit... ^^ De akkor ezekszerint te mindkét nemmel ismerkedsz, hogy mindegyiknél ilyen nagy tapasztalatod van ebben. Csak mondjuk neked egy veled azonos neművel eleve problémásabb is lenne a gyerekvállalás.

Azt mondjuk nem értem, hogy szerinted miért csak az jó, ha a nőről derül ki időben, hogy gyerekmániás e. A gyerekmániás férfi az nyugodtan hallgathat, mert tök jó móka, ha már belelendültetek az ismerkedésbe, akkor áll elő vele, hogy ő amúgy gyerekekkel képzeli el a jövőjét?

jan. 26. 09:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy a kisebbségiek nem agyalnak annyit a gyereken,örülnek neki és csinálják.És nem 1-2-t csinálnak,mint a magyarok.
jan. 26. 10:22
 15/21 anonim válasza:
Az egyszerű ember nem vesz figyelembe olyan dolgokat, mint a karrier, társadalmi státusz, vagy pl. az anyagi egzisztencia.
jan. 26. 11:26
 16/21 anonim válasza:

Nálam biztos. Mármint az, ha akar. De sajnos úgy tűnik, nincs olyan férfi a korosztályomban, de még felette sem, aki ne akarna. Még akinek van már gyereke, csak elvált, azok is ezzel jönnek... De mindegy, én teljesen jól elvagyok egyedül is.

35/N

jan. 26. 11:48
 17/21 anonim válasza:
Nálam borítja, mert nem akarok. Ha valaki nagyon gyerek mániás, sajnos azzal nincs közös jövőnk.
jan. 26. 12:35
 18/21 anonim válasza:
A legtöbb pasi amúgy csak a jó része miatt akar gyereket, hogy a nevét tovább viszi, meg együtt mennek fociznu, horgászni stb. A szr részét meg csinálja a nő. 🙄 Ha annyiból állna a gyereknevelés, amennyit az átlag férfiak akarnak belőle, akkor nem lenne olyan szr. De ez csak 5%,a többi 95% szívás.
jan. 26. 12:37
 19/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk,a kormány általi propaganda sem tesz túl jót a gyerektémának.

[link]

jan. 26. 12:46
 20/21 anonim válasza:
Férfi vagyok, és 3n is sok gyereket szerettem volna, csak nem jött össze.
jan. 26. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!