Ha valaki kitér a gyerek témára,akkor az borítja az ismerkedést?
#5 "Ha egy nő - és többnyire nő az "ilyen" -, ezzel kezdi, akkor az jó jel a férfinak, mert ha a férfi nem akar, akkor hót fölösleges köröket legalább nem fog futni a nővel."
Én meg úgy tapasztaltam, hogy általában FÉRFI az ilyen, de csak azért mivel többnyire férfiakkal ismerkedek. És ezért nem is állítanám soha, hogy csak a férfiak erőltetik mindig a gyerekvállalást, mivel fogalmam nincs, hogy a nők egy randin mennyire vannak erre ráfüggve. És amiről nincsen tapasztalatom, arról ugye nem állítok semmit... ^^ De akkor ezekszerint te mindkét nemmel ismerkedsz, hogy mindegyiknél ilyen nagy tapasztalatod van ebben. Csak mondjuk neked egy veled azonos neművel eleve problémásabb is lenne a gyerekvállalás.
Azt mondjuk nem értem, hogy szerinted miért csak az jó, ha a nőről derül ki időben, hogy gyerekmániás e. A gyerekmániás férfi az nyugodtan hallgathat, mert tök jó móka, ha már belelendültetek az ismerkedésbe, akkor áll elő vele, hogy ő amúgy gyerekekkel képzeli el a jövőjét?
Nálam biztos. Mármint az, ha akar. De sajnos úgy tűnik, nincs olyan férfi a korosztályomban, de még felette sem, aki ne akarna. Még akinek van már gyereke, csak elvált, azok is ezzel jönnek... De mindegy, én teljesen jól elvagyok egyedül is.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!