Ha valaki kitér a gyerek témára,akkor az borítja az ismerkedést?
Ha egy nő - és többnyire nő az "ilyen" -, ezzel kezdi, akkor az jó jel a férfinak, mert ha a férfi nem akar, akkor hót fölösleges köröket legalább nem fog futni a nővel.
Másrészt úgyis a nő választ.
Nem borítja sőt előrébb viszi a dolgot bár hogy milyen irányba az már más kérdés
Én is azt gondolom jobb ezt az elején tisztázni de nyilván nem ezzel kezdenék az első randin második harmadik alkalommal talán szóba hoznám
Nem tudom édesanyámat hibáztatni azért, mert elvált. (Nagyon, nagyon fiatal és tapasztalatlan volt!)
Azért viszont anno gyerekfejjel hibáztattam, hogy miért van benne annyi keserűség és harag apám iránt. Miért kéri számon mindenért, és miért vonja felelősségre.
Most már sok mindent megértek. Az ember életének része egy történelmi korszak is és rengeteg féle tényező befolyásol egy párkapcsolatot. Sokkal-sokkal több, mint hinnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!