Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha valaki kitér a gyerek...

Ha valaki kitér a gyerek témára,akkor az borítja az ismerkedést?

Figyelt kérdés

2024. jan. 25. 19:52
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Gyerek témában nem lehet kompromisszumot kötni. Nyilván, ha te mondjuk 24 éves vagy, változhat a véleményed, de ha mondjuk 35 vagy, nem árt tudni, hogy akarsz-e gyereket, mert a közel jövőben elég aktuális a téma, nem várhatsz sokáig ezzel.
2024. jan. 25. 20:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak mert én azt tapasztalom,hogy sokan már nem szeretnének gyereket.És ez sokszor probléma valamelyik félnek.Szerintem kevesen akarnak már 3-4 gyereket.
2024. jan. 25. 20:09
 3/21 anonim válasza:
Ez akkor probléma ha kiderül hogy már van gyereked
2024. jan. 25. 20:28
 4/21 anonim válasza:
Minél előbb kiderül a két fél álláspontja, annál jobb. Legalább nem rabolják egymás idejét.
2024. jan. 25. 21:43
 5/21 anonim válasza:

Ha egy nő - és többnyire nő az "ilyen" -, ezzel kezdi, akkor az jó jel a férfinak, mert ha a férfi nem akar, akkor hót fölösleges köröket legalább nem fog futni a nővel.

Másrészt úgyis a nő választ.

2024. jan. 25. 21:46
 6/21 anonim válasza:
Eleg riaszto tema a fiatalabb korosztalyban.
2024. jan. 25. 23:09
 7/21 anonim válasza:

Nem borítja sőt előrébb viszi a dolgot bár hogy milyen irányba az már más kérdés

Én is azt gondolom jobb ezt az elején tisztázni de nyilván nem ezzel kezdenék az első randin második harmadik alkalommal talán szóba hoznám

2024. jan. 26. 00:39
 8/21 anonim válasza:
4 gyerek??????????????????????????????????, Mi pénz mi munka az!!!!!!!!!!4
2024. jan. 26. 05:29
 9/21 anonim válasza:
Általában az a nő aki egyedül marad gyerekkel, az valamit rosszul csinált.
2024. jan. 26. 06:22
 10/21 anonim válasza:

Nem tudom édesanyámat hibáztatni azért, mert elvált. (Nagyon, nagyon fiatal és tapasztalatlan volt!)

Azért viszont anno gyerekfejjel hibáztattam, hogy miért van benne annyi keserűség és harag apám iránt. Miért kéri számon mindenért, és miért vonja felelősségre.

Most már sok mindent megértek. Az ember életének része egy történelmi korszak is és rengeteg féle tényező befolyásol egy párkapcsolatot. Sokkal-sokkal több, mint hinnénk...

2024. jan. 26. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!