Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A Badoo egy komolytalan oldal?

A Badoo egy komolytalan oldal?

Figyelt kérdés
Nem nagyon használtam eddig sem, de észrevettem ha elkezdek írni valakivel pár üzenetváltás után eltűnik az illető, aki használta ez a oldalt mit tapasztalt?

2024. jan. 18. 12:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nem a társkereső oldalak a komolytalanok hanem azok az emberek akik komolytalanul használják őket! Már senki nem ismerkedés céljából van fent hanem a másik hülyítésének céljából. Mindenki lefossa a másikat a profilképed ha jó válaszra méltatnak, sok esetben bemutatkozó szöveget sem olvasnak, Instagram és OnlyFans promó megy azaz követőgyűjtés és még lehet hosszan sorolni. Én normális pasiként csak szóbaállni tudtam a nőkkel de ha személyes találkozóra szerettem volna hívni őket onnantól eltűnt az összes válasz nélkül. Én egyszerűen nem értem az embereket.
2024. jan. 24. 09:35
 12/15 anonim válasza:

ezek a társkeresgélőoldalak csak nagyrészt tönkrevágják a társkereső férfiakat és lehúzzák pénzzel a nagy semmiért

depresszió és ilyeneket okoz

2024. márc. 7. 19:35
 13/15 anonim válasza:
Én a minap jártam úgy ott, hogy jött egy értesítés, hogy megnézett egy nő (mindketten a 40-hez közeledünk). Gondoltam, írok neki, nincs vesztenivalóm. Normális, érdeklődő üzenetet írtam neki, de nem reagált, úgyhogy pár nap után tiltottam és töröltem. Elkeserítő, hogy még egy egysoros választ sem érdemlek meg. És ez egy tök átlagos külsejű nő volt, még nem is mondhatom azt, hogy valami topmodellel akartam volna kezdeni. A legtöbben semmibe veszik a férfiakat, legalábbis azokat, akik nem a plakátokról másztak le. És tapasztalataim szerint sokszor pont az átlagos nők a legrosszabbak.
2024. márc. 9. 10:50
 14/15 anonim válasza:

Kapott tőled egy minimális dopaminlöketet hogy ahh ezaz, valaki megkívánt, jó nő vagyok! Cserébe meg le se sz*rt hiszen rád nem tekint emberként csak eszközként ehhez. És ezzel cserébe kaptál egy jelentéktelen és értéktelen szemét vagy aki még visszaírást sőt reagálást sem érdemel meg negatív feedbacket viszonzásúl. Arról nem is beszélve hogy te ebbe beletettél mondjuk még x egység időt és energiát is, hogy megírd az üzenetet. Jó üzlet ez, a hülyének is megéri :)

Remélem ezek a "társkereső alkalmazások" már nagyon hamar ki fognak halni végleg. A nőknek káros és erkölcstelen módon kierőszakolt egóhúzás, a férfiaknak nettó időpocsékolás és egórombolás. Szép új világ.

2024. márc. 9. 14:54
 15/15 anonim válasza:

Azt látom fő gondnak, hogy nem arra használják amit kell, illetve hát fájóan hiányzik onnan a normális átlagos réteg. (Bár értem miért)

2 véglet van, vagy nagyon igénytelen, vagy az insta topmodell tucat lánykák. Utóbbiakat egy tizedmásodperc után X-eltem, de mintha sose akarnának elfogyni :D

2024. ápr. 22. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!