Mért mosolyog??
Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, aki megtetszett. Mindig amikor találkozunk nagyon mosolyog és mélyen a szemembe néz és köszönéskor a nevemet is mondja. Mindig kérdezi hogy vagyok. Hogy telt a hétvége. Ha férfival lát akkor kérdezi kicsoda micsoda. De facen látom hogy minden nálam szebb nőnek lájkolja a képét, de nekem egyett se. Gondolom azért mert csúnyának tart, de akkor minek mosolyog nagyokot.jan. 14. 20:22
1/6 anonim válasza:
Mert tudja, hogy azoknál a nálad szebb nőknél a lájkolgatásnál többre esélye sincs, nálad meg igen.
jan. 14. 20:41
2/6 anonim válasza:
Jó leszel szexre.
jan. 14. 20:56
3/6 anonim válasza:
Aki még nem nőtt ki a face-es lájkolgatásból, az eleve felejtős, már agyilag. Nézz át rajta, és keress olyat, aki nem kisfiúként csorgatja a nyálát a neten.
jan. 14. 22:45
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem viszonozza az érzéseid, csak kedves, barátságos.
Ne képzelődj túl sokat ...
jan. 15. 10:06
5/6 anonim válasza:
Amúgy az nem lehet, hogy azért mosolyog rád mert te egy ilyen vicces arcú emberke vagy?
jan. 15. 14:23
6/6 anonim válasza:
Lehet látja rajtad, hogy ő nem ellenszenves számodra, ő viszont csak, mint jó ismerősre tekint. Ha nagyobb korkülönbség van köztetek, akkor pedig evidens.
febr. 27. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!