Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miert tart butanak??? Vegig...

Miert tart butanak??? Vegig mosolyogtam, izgultam, meseltem neki. Rolam nem is kerdezett semmit sem. Meseltem a barataimrol es kb ennyi.

Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 08:24
1 2
 1/17 anonim válasza:
Na de honnét veszed, hogy butának tart? Kérdezni meg azért nem kérdezett, mert anélkül is elmondtál mindent.
2020. aug. 22. 08:33
 2/17 A kérdező kommentje:
O mondta, nem mesletem magamrol semmit sem
2020. aug. 22. 08:34
 3/17 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen srac. Az oka annak ha ismeretlenül lenéz, hogy alapbol minden nöt lenéz

Olyanok miatt huzta a szàjàt mert pl en nem hallgatok radiot es akkor biztos nem vagyok képben a vilag hireivel, meg amikor mondott egy random hirt azt pont töle hallottam csak elöször.ebböl ö el is könyvelt egy csölatasu sz.rnak.

Aztan meselte hogy ugy utalta hogy egy elözö nö allandoan hivogatja e amikor felveszi nem mond semmit, csak hallani akarta a hangjàt es nincs is temaja.

Erre mikor egyszer engem felhivott hogy talalkozunk e meg stb, beugrott hogy milyen gunyolodva undorral bestelt igy egy nöröl es leblokkoltam es erre elment a hangom a telefonban..nah egyböl lehozott engem is egy üresfejünek.

Diplomas karrier epitö szocializalt nö vagyok es ertelmesnek is tartom magam, de egyszerüen ahogy ram vetitette ezeket a sok lenèzèsét a nökröl, es folyamat ilyenekkel bombazott egyszerüen meg sem tudtam magam védeni, csak pislogtam hogy jé mennyi sz.r gondolata van a masik nemröl.

Folyamat magyarazkodnom kellett volna neki hogy bakker kepben vagyok a vilag dolgaival is nemcsak a körömlakk erdekel, es meg kellett volna ahhoz is jobban ismernie hogy nem vagyok tèmàtlan szotlan csak epp leblokkoltam töle miatta egyszer.

De amugy volt egy exem is aki pl mindig kritizalt, a föztöm is, nàla még volt annyi lélekjelenlétem hogy raszoljak hogy miatta cseszek màr el egy nyamvadt tükörtojàst is mert amikor kijön csak a konyhàba màr egybeugrik töle a gyomrom, vagy amikor elütöttem a kapukodot amit soha eletemben, akkor is màr nézett ram szajhuzva milyen bena vagyok es akkor is mondtam bakker ez is azert van mert itt àllsz es lesel mint egy diktàtor egyebkent soha nem cseszek el egy nyamvadt kapukodot.

Nos szakitottunk(az ilyen amugy alapbol szeretni sem képes szerintem de mindegy), erre megismertem egy masikat es az is kezdte.

Mintha egy nö csak egy b.lfasz hülye lehetne es több nem.

Mig màsok mellett erdekes de karriert is tudtam épiteni, megnyertem a csaladjat baratait is, es teljes èrtèkü nö voltam, nem egy utolso lehordanivalo.

Szoval vannak ilyen tipusok.

2020. aug. 22. 08:49
 4/17 anonim válasza:
*és amikor felveszi
2020. aug. 22. 08:52
 5/17 anonim válasza:

Ja es beszélgetni sem tudtam vele normalisan.

Pl feljött a temaba a béranyasàg valahogy es elmondtam neki egy orvosi véleményt erröl. Hàt abba is belekötött hogy hülyeség. Miközben egy orvost idèztem. Csak ugy egy nö vagyok es akkor csak hülyesègeket mondhatok ugye..szabalyosan vita kerekedett belöle es ideges volt en meg attol hogy lehet Ö ilyen értetlen es mèg egy orvosnak is ellentmondo csak mert egy nö idézi akkor màr nem is hiteles.

En pàr alkalom utan megvilagosodtam miert nincs pàrja..

2020. aug. 22. 08:59
 6/17 anonim válasza:
Az ilyen faszokat ugye, otthagyjátok a francba?
2020. aug. 22. 09:02
 7/17 anonim válasza:
ezt honnan tudjuk kérdező, amúgy nem tök mindegy mit gondol, nem kell vele foglalkozni azt kész
2020. aug. 22. 09:22
 8/17 anonim válasza:

Lehet magából indult ki, nem?

Amúgy az ilyennel nem érdemes foglalkozni. Legalább hamar kimutatta a foga fehérjét.

2020. aug. 22. 10:39
 9/17 anonim válasza:

Nyilván abból, amiket mondtál, ahogy mondtad.

ETTŐL még nincs feltétlen igaza, nem azt mondom.

2020. aug. 22. 10:44
 10/17 anonim válasza:
Mondjuk, Kérdező, ne is haragudj, de ez a kérdés, meg ahogy megfogalmaztad, tényleg nem vall túl sok észre. Pl. nem is igazán értem, hogy mit vársz tőlünk, vagy mit akartál voltaképpen mondani...
2020. aug. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!