Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem sikerül egyik nővel...

Miért nem sikerül egyik nővel sem, ha mindenki szerint bőven a saját szintemen ismerkedem?

Figyelt kérdés
Nőismerősöktől is kaptam meg, hogy xy, akire úgymond hajtottam, nem is szép! Férfiaktól még ennél is többször és nyersebb stílusban😄
jan. 6. 11:43
1 2
 11/14 anonim válasza:

nem érdemes ezen agyalni hidd el, lépj tovább, számtalan oka lehet, és nem biztos h a te hiányosságod

2-es igazat beszél, el vannak szállva teljesen, nem éri meg...

jan. 6. 16:33
 12/14 anonim válasza:
Manapság, ha beszélhetünk szintekröl, egy pasinak csak a felső szinteken van jó esélye, azoktól lentebb, már nagyon a szintje alá kéne mennie, ha hírtelen akar sikert elérni, vagy marad a türelem és folyamatos ismerkedés, mindent félre téve, a munkát is szinte.
jan. 7. 10:57
 13/14 anonim válasza:

Az alsó szintekkel meg az a probléma a kinézeti problémák mellett, hogy tele van sérültekkel, frusztráltakkal és mentális betegekkel. Igaz, a felsőbb szinteken is akadnak bőven... De próbáltam én alá is menni, hát iszonyat gyászos eredmények. Sokan teljes képzavarban voltak, vállalhatatlanul viselkedtek, jellemtelenek voltak vagy nagyképűek a semmire. Sorolhatnám még csak minek, biztos értitek és tapasztaltátok már ti magatok is.

Szóval tényleg csak a türelem, a szerencse ami segíthet. És talán az, ha elengedi az ember az akarást, de nyitott szemmel jár és nem zárkózik el továbbra sem, hátha véletlen belefut valaki normálisba. Kb ez már a csoda szint manapság. De nem kell rágörcsölni semmire, élvezzétek az életet.

jan. 7. 12:39
 14/14 anonim válasza:
Szóval azt hinnétek ki vannak éhezve az ellenkező nemre vagy esetleg hálásak ha jön valaki, de nem. Frusztráció, harag, irígység, gyűlölet, mérhetetlen negatívság és egyéb olyan tényezők amiket toxikusnak mondanak manapság. Annyi hogy eleinte elrejtik ilyen mézes mázos vagy kifejezetten jó ember vagyok csak mindenki bánt álca mögé. Ja és persze sunyiság, hazugságok, érdekemberség ugyanúgy. Szóval nem tudom ti hogy vagytok vele, én elengedtem ezt az alsó szintes szemétben turkálást. Ha már ismerkedéskor ennyi gond van, ha össze is jönne folyamat gondok lennének utána is, talán még több. Jobb egyedül, legalább marad hely annak aki méltó rá, ha összesodrónánk mégis valaha.
jan. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!