Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt tökös, vagány 40-50-es...

Van itt tökös, vagány 40-50-es férfi Heves megyéből?

Figyelt kérdés

40-es vagány nő vagyok. Olyan belevaló férfit keresek, aki kora ellenére testben és lélekben is fiatal maradt, mint én, illetve úgy gondolja, hogy az igazi élet csak most kezdődik.

Aki ezen rövidke leírás alapján magára ismert, jelentkezzen, hátha lesz belőle valami.

jan. 4. 18:36
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Szub is lehet?
jan. 5. 11:07
 22/31 anonim válasza:
Szia 42 éves férfi vagyok Hatvanból, Heves megyéből, de a leírásod szöges ellentéte sajnos, eléggé introvertált, visszahúzódó, leginkább otthon ülő, videójátékokkal játszó pasi vagyok, a problémáim megoldását sajnos rendszerint másra hárítom rá, és anyukám szerint nagyon nehezen döntök dolgokról. Nőhöz sajnos még barátságon kívül nem volt közöm, így volna-e kedved esetleg ismerkedni? Szerintem az őszinteség fontos.
jan. 5. 11:44
 23/31 anonim válasza:
#22 Ezt biztos egy nő írta.
jan. 5. 11:46
 24/31 anonim válasza:

#23 Miért, ennyire feminin lennék? Vagy csak az probléma, hogy őszinte vagyok?

#22-es voltam, és szeretnék a kérdezővel ismerkedni komoly kapcsolat céljából!

jan. 5. 11:51
 25/31 anonim válasza:
Fontos az őszinteség, de nem ütőkártya. 🤭
jan. 5. 12:06
 26/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Tegnap, paradicsomi hangulat uralkodott itt a fórumon.

Kár, hogy előmásztatok.

De azért, Ti is vagytok, hát virágozzatok!

jan. 5. 12:12
 27/31 anonim válasza:

#25 Miért baj, hogy leírtam ezt magamról? Az lenne a ciki, ha a kérdező később, már a randinkon tudná meg.

#22-es voltam.

jan. 5. 12:19
 28/31 anonim válasza:

27:

Az nem baj, hogy írsz, a baj, hogy nem gondolkozol.

Sok sikert!

jan. 5. 13:06
 29/31 anonim válasza:

Szerintem a kérdező már megtalálta élete párját, mert nem ír vissza senkinek, no, sebaj, akkor recskázok tovább okosba..

#22-es voltam.

jan. 5. 17:01
 30/31 A kérdező kommentje:

20: Vettem a jelentkezésed, és fogok írni :)

21: Egyenrangú partnert szeretnék.

22: Szia Kedves, tisztelem az őszinteséged és a bátorságod, de kizártak tartom, hogy ideális parterei lennénk egymásnak, ugyanis, ahogy már említettem, én egy vagány, tapasztalt, férfias férfit szeretnék, akivel megélhetem a nőiességemet.

Legyél továbbra is őszinte és bátor, így a siker sem fog elmaradni.

Egyébként természetesen még nem találtam meg életem párját, de rajta vagyok, illetve élem a dolgos napjaimat, ami azt eredményezi, hogy nem tudok minden kommentre azonnal reagálni.

Mindenesetre minden jót kívánok, szurkolok, hogy megtaláld a hozzád illőt!

jan. 6. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!