Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy adott lány típus jön...

Ha egy adott lány típus jön be akkor hol tudnék ezzel a típussal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos nemhogy a közvetlen de még a szélesebb környezetemben sincs ilyen.

jan. 4. 05:09
1 2
 1/15 anonim válasza:
Társkeresőn próbáltál keresgélni?
jan. 4. 05:38
 2/15 anonim válasza:
És milyen ez a típus?
jan. 4. 05:54
 3/15 anonim válasza:
Ez nyilván a típustól függ. Pl ha a sportos alkat jön be, akkor sportrendezvényeken, edzőtermekben, stb.
jan. 4. 09:05
 4/15 anonim válasza:
#3 ugy-e tudod, hogy az általad említett helyek nem ismerkedésre valók? Alkalmatlanok erre a célra.
jan. 4. 09:13
 5/15 anonim válasza:
A legtöbb ismerettség nem ismerkedésre kialakított helyen köttetik.
jan. 4. 09:25
 6/15 anonim válasza:
Ott tudsz nagy eséllyel velük ismerkedni ahol az adott típus több egyede is tartózkodik. Így nagyon nehéz okos választ adni, hogy azt nem árulod el ki. a célcsoportod. Te sem tudnál nekem segíteni ha azt kérdezném melyik étterembe menjek ahol úgy főznek ahogy én szeretem.
jan. 4. 10:48
 7/15 anonim válasza:
Sajnos nem tudjuk milyen típusú nőről van szó. Szívesen segítenék de ötletem sincs. Ha nem akarsz nyilvánosan írni, dobj egy üzenetet… megpróbálok segíteni
jan. 4. 13:13
 8/15 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy pontosan mit értesz a típus szó alatt. Például egy szubkultúráról van szó, esetleg a külsőre irányul, 10/10-es modell csajok, vagy zárkózottabb intelligens lányokra? A legjobb ha minél több helyre mész, és minél több embert ismersz meg, annál nagyobb a valószínűsége, hogy találkozz hasonló vagy olyan lánnyal. Ha az a fajta vagy, aki csak otthon kockul a gép előtt, akkor nyilván nagyon kicsi a valószínűsége. A kérdésedből arra következtettem, hogy nem kifejezetten vagy az a társasági ember... persze lehet, hogy tévedek.
jan. 4. 13:32
 9/15 anonim válasza:

Szeretném leszögezni, hogy semmivel sem szeretnélek megbántani! Viszont sokat elárul rólad a kérdésed: valószínű nagyon önbizalom hiányos lehetsz, ha még egy anonim platformon sem mered leírni, amit szeretnél... arról fantáziálsz vagy azon agyalsz, hogy hol lehetne ilyen vagy olyan lányokkal ismerkedni. Vagy is a valóságban nem ismerkedsz.

Szerintem próbálj meg első lépésként az önbizalmadon dolgozni. :) Nem szeretnék ilyen filléres bölcsességekkel dobálózni, de ha te kinyílsz, a világ is kinyílik előtted. Meg szerintem nincsen már annyira az, mint régebben, amikor a fiatalok többet bandáztak, hogy ki hol fordul elő. Lásd a 2000-es évek elején a plázacicák számítottak (nem mindenkikél, hanem inkább populárisan) a legjobb csajoknak/nőknek. Ők voltak azok, akik után a legtöbb férfi megfordult az utcán, a többi lány folyton róluk pletykált, és körülöttük forgott a világ, aztán sajni leáldozott az idejük. De például ők tipikusan azok a lányok voltak, akikre ha ránéztél tudtad, hogy hol fordulnak elő: plázák; diszkók; szórakozó helyek; szoli; kondi; műkörmös stb. stb. De manapság ez már kevésbé van így. Egyrészt mert egy végtelenül banális példát írtam, és attól még, hogy valaki olyan amilyen, nem jelenti, hogy törvényszerűen összefutsz vele mondjuk a helyi club-ban vagy diszkóban ... másrészt akkor még nem volt ekkora tere a social médiának, nem voltak okostelefonok, így valamivel talán többet mozdultak ki a fiatalok.

És még egy dolog, ami segíthetne a kérdésed megválaszolásában: nem írtad milyen korosztályról van szó. Mert nem csak a stílus játszhat, de az se mindegy ki hány éves.... értem, hogy lányokat írtál a kérdésedben, de tízenévesek vagy huszonévesek? Talán nincs akkora átfedés, de pl. a húszas éveik végén járók többnyire nem szeretnek kiskamaszokkal vegyülni.

jan. 4. 14:02
 10/15 anonim válasza:
Na, és mi az a típus? Ha elmondanád, akkor nagyobb eséllyel tudnánk segíteni abban, hogy hol találhatsz ilyen lányt, vagy hogy egyáltalán reális e, amit szeretnél.
jan. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!