Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Annyian keresnek itt embereket...

Annyian keresnek itt embereket,valakinek bejött már? Ugyanitt cserélem tavalyi idegrendszeremet újabbra,ha valaki segit szóljon😁😂

Figyelt kérdés

Pusztán kíváncsiság hajt,hiszen sokan csak kínlódnak egy egy poszt alatt(nem sértésnek szánom)

Szóval kötettek innen nagy frigyek?

2024. jan. 3. 15:13
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
Én csak alkalmi szexet / többalkalmasat találtam itt. De az jó volt :) 27F
2024. jan. 3. 15:25
 2/50 anonim válasza:
rólad mit lehet tudni, kérdező?
2024. jan. 3. 15:30
 3/50 anonim válasza:

Én mostanában ebben a kategóriában szinte csak az intelligens lányokat kereső csongrád megyei srác kérdéseit látom, aki hol 28, hol 27 éves itt, és szexpartnert keres, de olyan szövegekkel, hogy pszichológiában meg kommunikációban jártas, intelligens lányok segítsenek neki, meg ilyen baromságok. :D

De még régebben volt innen néhány randim meg egy pár éves kapcsolatom. Azért arányaiban nehéz itt normális embereket kifogni, de nem lehetetlen.

29/N

2024. jan. 3. 15:36
 4/50 anonim válasza:

Nekem több egészen jó beszélgetést/randizást, meg egy fél évig tartó kapcsolatot sikerült itt szereznem pár éve. A Tinderen még ennyi sem jött nekem össze (bár azt nem is tudom komolyan venni igazán :D), szóval nem panaszkodhatok az itteni lányokra:D

22/F

2024. jan. 3. 15:42
 5/50 anonim válasza:

hogy csináltad? én több mint 6 éve használom az oldalt de csak lelki traumákat szereztem, kapcsolatot nem

2024. jan. 3. 15:45
 6/50 anonim válasza:
Az nem kötett hanem köttet. De amúgy nyilván van úgy, hogy jól összefújja a szél a szemetet
2024. jan. 3. 15:55
 7/50 anonim válasza:

Randik jöttek össze innen, de több nem lett belőle.

28/F

2024. jan. 3. 16:10
 8/50 A kérdező kommentje:

#2 Nem vagyok kétségbeesett madár aki most gyorsan a "hátha" alapon ide beírtam. A kíváncsiság vezérel,mert sokszor látom mennyien panaszkodnak csak,tenni meg semmit sem tesznek.

Szóval ennyi.😁

2024. jan. 3. 16:17
 9/50 anonim válasza:

Igazából nem tudom, lehet bejött a dumám az ittenieknek - de inkább csak szerencsém volt, meg jó megérzéseim, hogy kikre érdemes ráírni :D. Persze volt bőven visszautasítás, meg hirtelen eltűnés, satöbbi az én esetemben is.

Mondjuk szerintem most több troll van itt, mint akkoriban.

2024. jan. 3. 16:20
 10/50 anonim válasza:

Én mostanában több pasival beszéltem, de egyiktől sem dobtam el az agyam. Most egy ideig fel is adom, meguntam már.

U.i.: a 33 éves egri férfitől nem kérek több privátot, fél éve már minden válaszomra rám ír, mindegy milyen témakörben írok

2024. jan. 3. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!