A tradícionálissal ellentétes párkapcsolatot szeretnék férfiként, vagyis amelyben én szolgálom ki a lányt, én végzem a házi munkát, stb. Miért nehéz találni olyan nőt, aki erre vevő lenne?
12
De nem kiszolgálja a nő a férfit, ez hülyeség. Te kiszolgálni akarsz egy nőt, oké, de ne keverd ide a tradicionális dolgot.
14
Ilyen erővel a férfi szolgálta ki a nőt. Becsicskult és dolgozott, hozta haza a pénzt, míg a nő a gyerekekkel lehetett és csak takarítani kellett meg ebédet csinálni. A pasi meg szarrá dolgozta magát a szénbányában.
Mindenhogy is lehet nézni ezeket, csak azért mert egy propaganda az egyik nézetet képviseli, még nem volt úgy. Amúgy a woke az pont hogy azt mondja, amit te is állítasz, te magad vagy agymosva általa. Ja és nem mondom, hogy nem voltak régen hímsoviniszták, még mielőtt ezt akarod belemagyarázni
"Ezt jelenti évezredek óta a tradícionális női szerep, hogy a nő kiszolgálja a családját, főz és végzi a házimunkát. "
Nem tudom ebben mi lenne a woke. Ha azt mondanám hogy a nő mindig is erős ügyes független önellátó kis csodalény volt, na az lenne a woke. Lásd ami narráció manapság fut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!