Pszichiáterhez kéne fordulnom? Egyáltalán segítene?
Hello. 31 éves férfi vagyok. Nem vagyok gyáva, tudok kommunikálni ha a helyzet úgy hozza. Viszont ami probléma hogy nehezen megy a mások leszólítása, beszélgetés, ismerkedés. Egyszer szólítottam le egy csajt még mikor szakmát tanultam, ő is ugyanott tanult ahol én. Nyögve nyelve de végül összejöttünk, lett belőle majdnem 3 éves kapcsolat. Aztán mikor szétmentünk csak neten próbálkoztam. Volt több mint 10 nő akivel sikerült kisebb nagyobb kapcsolatot összehozni. De sosem a legjobb csajokkal jöttem össze, akikkel épp sikerült, de mindent interneten, és épp ez a baj. Egy ideje próbálkozom kisebb nagyobb megszakításokkal, sok időm elvette már és rá kellett jönnöm hogy aki azon az oldalon fent van vagy nagyra van magával és átnéz az emberen, vagy nincs ki neki a 4 kereke. Nagyon belefásultam hogy sokadjára végig kell mondjam és hallgassam a bemutatkozókat, aztan eltűnik az illető.
Nincsenek barátaim, nem járok közösségbe, bulikba. Emberek között vagyok, külföldön lakom egy ideje. Ha meglátok egy csinos pultoslányt, vagy egy szép nőt a buszmegállóban legszívesebben elcsevegnék vele, de azt sem tudom mit mondhatnék, biztos hogy hülyének nézne. Fogalmam sincs hogy kezdjek neki ennek az egésznek. Olyan érzésem van mint egy autó ami beragadt a sárba és nem megy sem előre, sem hátra, csak süllyed és egyszer végleg elmerül.
" és rá kellett jönnöm hogy aki azon az oldalon fent van vagy nagyra van magával és átnéz az emberen, vagy nincs ki neki a 4 kereke."
Üdv a jelenkori interneten :) Gyakorlatilag leírtad az egészet dióhéjban.
Egyébként a tanácsom meg az, hogy tanulmányozd a small talkot, és tanuld. Aztán amikor már átlátod és megvannak a begyakorolt sémáid, meg átlátod hol mit miért és hogyan kell mondani, akkor vidd át gyakorlati terepre. Beszélgess random emberekkel, idegenekkel, rövid fél vagy egy perces beszélgetéseket. Buszmegállóban várakozva, sorban állva, akármi jó. Csak figyelj oda ne zaklass senkit, szóval mindig a jelekre figyelj mennyire nyitott, és ha valaki nem akar veled beszélni akkor őt hagyd békén. De alapból nagyon jó gyakorlóterep az élet sok helyszíne, és érezni fogod idővel mi működik mi nem, mire hogy reagálnak, és ki mennyire nyitott rád.
Hallod dettó ugyanebben szenvedek én is, csak én már 18 éve.
Társkeresőztem napi szinten 4-5 órát, néztem a képeket,vertem rá a recsit, de idő pazarlás volt.... Egy fickónak igaza volt, csak annak van szerencséje, aki így próbálkozik leszólít vagy 20 embert és közben azt kérdezi... Bejövök neked? Ha azt mondja nem, akkor nyílván nem, ha elbizonytalanodik, akkor mondhat olyat, hogy talán. de az se biztos, javaslom, te is mennyj oda vagy 20 csajhoz és próbáld ki ... Bejövök vagy sem?
A nők így döntik el, hogy bejön-e az illető vagy sem.
Szerintem ez a legegyszerűbb módja a társkereséshez...
Ha azt mondja nem, akkor nem vagy az esete..
Ha azt mondja igen, akkor már állhat a ceruza, csak ne szúrd el...
Sok nővel beszélgettem már, de nem mindeggyik akar egyből kapcsolatot, meg nem vágynak rá....
Legtöbben megvannak szex nélkül is...
Én meg maradtam hülye louser, hogy elpazaroltam 18 évet a társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!