Ez huncutságnak, érdeklődésnek számít?
Kedves 9-es!
Nem tudom, hogy hány éves vagy és mennyire tapasztalt. Igen, igazad van; tényleg számít a méret. Vagyis hogy ne legyen túl nagy a farkad:D Kellemetlen tud lenni. Ezerszer többet ér egy férfi kisebb szerszámmal és jó technikával. B@szni is tudni kell.. Az pedig a legalja, hogy ilyeneket írkálsz egy kérdés alá. Magadat jellemzed vele.
Üdv, egy kedves és ŐSZINTE hölgy:)
Kedves kérdező!
Ahogy előttem is írták (ha jól tudom), lehet tényleg semmi érdeklődés nincs a dolgok mögött, vagy ha mégis az nem olyan amilyet gondolsz. Lehet, hogy megnézett, mert ilyenek vagyunk, vonz minket a nemiség és a szexualitás. Szóval lehet csak le akart csekkolni. Viszont remélem nem így van, és tényleg egymásra találtok. :)
Szomorúan tapasztalom, hogy nem vagy a kommentelők között.
A bikini szett színe nem stimmel #7.
A komment modorából is sejtettem egyébként, de mindegy igazán, a lényeg hogy nem tudom hogyan, s hol keresselek…
Nagyon jó, sok szauna van, tisztaság van, a gőz kabin is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!