Kapcsolatfelvetel egy nővel régről?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 7 évvel idősebb nő, akibe anno (13 éve kb) nagyon bele voltam zúgva egy tanfolyamon, ahova együtt jártunk. Nem beszéltünk túl sokat, de valahogy mindig úgy ereztem, hogy szimpatikus vagyok neki én is. Nyilván abban a korban (még középsulis voltam) még azért sokkal nehezebben volt elképzelhető bármi, de a múltkor eszembe jutott és rákerestem. Nincs semmi családra, gyerekre, párra utaló jel az interneten. Ti hogy próbálnátok nála kezdeményezni? Bejelölni nem akarom, mert valószínűleg fogalma sincs már, hogy ki vagyok. Meg alapból egyáltalán érdemes lenne mondani neki, hogy mi már találkoztunk? Persze kicsit tartok tőle, hogy siettetné mondjuk a gyerekvállalást, de nyilván ez csak akkor derül ki, ha beszélünk is. Ti voltatok már hasonló helyzetben, hogy a múltból egy szimpatikus ember eszetekbe jutott?2023. dec. 25. 23:33
1/5 anonim válasza:
Még rá sem írtál és már azon hisztizel, hogy siettetné a gyerekvállalást? :D Kivel? Egy 13 éve megismert pasival, aki ír neki egy "hello"-t a neten? :D Nálad valami nincs rendben, ember! Szerintem hagyjad!
2023. dec. 25. 23:57
2/5 anonim válasza:
Írj neki, kérdezz rá a tanfolyam után mi lett vele? Ne legyél szégyenlős, írd meg ha normális választ kapsz, hogy találkoznak vele. Így gyorsan kiderül mi a szitu, van e valakije?
Egy biztos gyereket nem akar majd tőled
Ezt már most megigérhetem láttatlanban 🤣🤣🤣
2023. dec. 26. 01:23
3/5 anonim válasza:
*találkoznál
2023. dec. 26. 01:23
4/5 A kérdező kommentje:
Hát lehet még akkor rendbe kell raknom pár dolgot fejben mielőtt lepnék. Köszi a tanácsokat.
2023. dec. 26. 01:48
5/5 anonim válasza:
LOL! Hogy jön ez ide, hogy siettetné a gyerekvállalást? Kivel és miért is? Bocs, de szerintem is beteg vagy. Valami lemez nagyon beakadt nálad. Előbb azt tedd rendbe! Magadon dolgozz, aztán majd jöhet az ismerkedés.
2023. dec. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!