1. A "blogspot.com" a Google-hoz tartozik? 2. Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot "blogspot.com"-on bloggerrel? 3. Elég, ha van Gmail fiók? 4. Vagy külön regisztrálni kell a "blogspot.com"-ra?
"A "blogspot.com" a Google-hoz tartozik?"
A WHOIS-adatok ( [link] ) szerint:
"Registrant Organization: Google LLC"
igen.
"2. Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot "blogspot.com"-on bloggerrel?"
Az adott oldalon található valamilyen kapcsolatfelvételi forma - e-mail, kapcsolati űrlap, valamilyen közösségi oldal profiljára mutató link, stb.. - változó, hogy melyik.
"3. Elég, ha van Gmail fiók?"
Nem kötelező.
Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet - idézném:
"Egyelőre nem jöttem rá arra, hogy az illetővel hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot.
Erről a blogról van szó:
[link] "
Az adott blogon nem találtam semmilyen kapcsolati lehetőséget - sem e-mail, sem közösségi oldal, sem kapcsolati űrlap, de még a hozzászólás lehetőségét is letiltotta - feltehetőleg a blog témájából fakadóan nem kíván kommunikálni, ez egyfajta "énblog".
A blog létrehozójának profilján:
sincs kapcsolatfelvételi lehetőség.
Köszönöm szépen, hogy írtál!
Közben megtaláltuk egy másik weboldalát és ott van e-mail-cím is! Nagyon örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!