Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek lenne kedve lelkizős...

Valakinek lenne kedve lelkizős-ismerkedős beszélgetéshez? (22/F)

Figyelt kérdés

Halihó, egy 3 éves kapcsolat után keresnék valakit, aki így a karácsonyi időszakban is szívesen beszélgetne a világ nagy dolgairól és elviseli a lelkizéseim, akár megosztaná a sajátjait velem.

Magamról röviden annyit, hogy történész egyetemista vagyok, így töris témákban pláne kisregényeket tudok írni (de igazából minden másról is, én szóltam..:D). Zenében a black metaltól Boney M-ig bármi jöhet, a könyvekkel is valahogy így állok :D

A hobbim mindenféle régi kacatokra, meg kávéra és sörre elb*szni az ösztöndíjam 🙃

Ha odáig fajul a dolog, Keszthely-Pécs között bárhol vendégem lehetsz egy automatás eszpresszóra

(Ja és 194 magas vagyok, ha ez számít 😅)

Köszi ha elolvastad :)

2023. dec. 24. 14:38
 1/10 anonim válasza:

Szia!

Szimpatikusnak tunsz igy az irasod alapjan.:)

En szinten egyetemista, 24 eves vagyok, de fiu.

Teljesen nem jott at, hogy uj kapcsolatot keresnel egy lany szemelyeben, vagy uj haverokra/baratokra is nyitott vagy?

2023. dec. 24. 15:01
 2/10 anonim válasza:
1-es vagyok. Latom a tarskereses kategoriaba írtal, igy akkor targytalan (gondolom).
2023. dec. 24. 15:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Inkább még az előbbi, igen. Magányos úriemberekből nincs hiány a nem-túl-nagy baráti közösségemben sem, sajnos :D

De ha nagyon padlóra kerülnék lehet kiírom ezt újra barátkozós kategóriába :D

Mindenesetre köszi!:)

2023. dec. 24. 15:10
 4/10 anonim válasza:
itt nagyon értékes csajt nem találsz... pár uncsi egyszavas beszélgetőst vagy interjút viszont lehet csinálni velük.. :D és igen, számít nekik h hány cm vagy.
2023. dec. 24. 16:10
 5/10 anonim válasza:

Rendben:)

(1-es, 2-es voltam)

2023. dec. 24. 18:16
 6/10 anonim válasza:
Miert lett vege a kapcsolatodnak?
2023. dec. 25. 16:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Már jó fél éve nem volt meg igazán a kémia köztünk, mindketten másfelé kacsintgattunk (ki így, ki úgy) és végül nem bírtuk tovább. Ennél persze sokkal bonyolultabb az egész, de dióhéjban egy ilyen "szokásos" sztori.

Nem tudom ezzel a válasszal kielégítettem-e az igényeid :D

2023. dec. 25. 17:39
 8/10 anonim válasza:
Szoval félrekeféltetek 🤣
2023. dec. 25. 18:35
 9/10 A kérdező kommentje:
A csekély kérdező odáig nem jutott el, nem is akart, remélem ez boldogít :D Ezzel, bízom benne, megválaszoltam a kérdésed most már teljes mértékben.
2023. dec. 25. 19:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, erre megvannak a megfelelő oldalak, ahol minden szögből mutatnak mindenféle lányokat. Sajnos ők is nagyjából ugyanazt az értelmi szintet képviselik a mosógépbe szorulós videókban, mint te most. Beszélgetőtársat kerestem volna, nem d*gópajtit.

De köszönöm a konstruktív kritikát.

És persze elmehetsz a búsba.

2023. dec. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!