Pest megyei, Budapesti nők lenne kedvetek ismerkedni?
Üdv mindenkinek!
Elöszőr is szeretném leszögezni ,hogy tisztába vagyok azzal ,hogy annak az esélye ,hogy itt találom meg az igazit elég csekély, ennek ellenére egy próbát mindenképp megér az álláspontom szerint.
Röviden rólam. 26 éves vagyok, 190cm magas vagyok átlagos testalkattal, jó humorérzékkel, hatalmas empátiával. Stabil munkahelyem van, de mint a legtöbb helyen itt is vannak problémák. Szabadidőmben sokat főzök, újonnan elkezdtem sütni is, de inkább sós sütiket mintsem édeset. Szeretek filmezni, és sorozatokat nézni. Ezekből kis túlzással bármi jöhet, talán a scifi/fantasy vonal az amely legmesszebb áll tőlem, a horror pedig a legközelebb. Sok koncertre járok, mikor időm engedi, a zenei ízlésem hasonlóan tág, mint a filmek/sorozatok terén. Leginkább magyar altert hallgatok, vagy 90-es évekbeli amerikai rappet. De vannak a 70-80-as évekből is "retró" számok, amiket kifejezetten szeretek, de valójában minden korszak minden műfajában megtalálom a nekemvalót. Kifejezetten segítőkész vagyok, illetve egész jó hallgató is, azonban nehezen viselem el ha valaki olyan dolog mellett érvvel amiről tudni, hogy hülyeség. Kedvelem az otthon ülős estéket, társasozást, kártyázást, vagy csak egy laza beszélgetést néhány italt mellett. Viszont szívesen megyek kiállításokra, moziba, koncertekre vagy csak egy laza sétára is, ha úgy adódik. Dohányzom, bár egyre kevesebbet, alkoholt társaságba, de akkor is mértékkel fogyasztok.
Konkrétan ,hogy kit keresek talány. Korban igazából nem tudok pontosat mondani, mert nálam sosem volt határ egy ismerkedésnél. De ha mondanom kell akkor valahol 20-35 között keresek. Igazából olyas valakit, akivel egy húron tudunk pendülni, és tartalmasan, élvezettel tudunk beszélgetni. Tekintve, hogy ismerkednék nem csak azt szeretném, hogy életünk végéig itt beszélgessünk, örülnék, ha idővel találkozhatnánk is, ha kölcsönös a szimpátia. A képcserében természetesen benne vagyok, viszont ez nem kritérium így rögtön az elején, ahogy az sem ,hogy elhamarkodottan belevágjunk bármibe is. Csináljuk, teszteljük, nézzük meg ,hogy működik-e aztán ha mind a ketten úgy látjuk, mehet a dolog. :)
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, akkor várom válaszod itt, vagy privát üzeneted. :)
Kellemes ünnepeket!
A lehető legrosszabb döntés ezen a platformon ismerkedni.
De azért sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!