Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csajok ki van már ébren?

Csajok ki van már ébren?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetek! 35/F

2023. dec. 23. 05:43
 1/10 anonim válasza:
De miért kell Józsi ide kommentelni ?Lányok voltak szólítva 😂Menjen inkább indítsa a traktor 😂
2023. dec. 23. 06:57
 2/10 anonim válasza:

Nekem már lekonyult a tapsifülem is... :D

Talán egy icipicit előszilveszteri hangulatban vagyok. "Elhagyott a babám", de én nem búsulok ám! :)

Mármint elhagyni készül. De én miért kerüljek padlóra ettől?

hölgy

válaszoló

(nem csaj!)

2023. dec. 23. 07:04
 3/10 anonim válasza:
Üdv, 2-es sorstársam.
2024. jan. 5. 21:45
 4/10 anonim válasza:

Sorstárs?

Most éppen azért nem vagyok jó hangulatban, mert ragadnak rám a fogyatékos viselkedésű ismerőseim. (Sajnos élőben.)

De már igyekszem egy kicsit jobb kedvre hangolódni. Kit tisztelhetek személy szerint a 3-as válaszolóban?

Folytatás itt vagy privátban? Nem ígérek mindenáron hosszútávú levelezést. Kezd egyre jobban elindulni az "újév" - és már a hétköznapok betöltésére is koncentrálok sűrűbben.

2024. jan. 6. 05:39
 5/10 anonim válasza:
Én már ébren vagyok! :D
szept. 28. 07:15
 6/10 anonim válasza:
És csaj vagy?:D
szept. 28. 07:50
 7/10 anonim válasza:

Én már egy kicsit. (2-es és 4-es válaszoló vagyok.)

A válaszok leírása óta gyökeresebb átalakuláson ment keresztül az életem. Beköszöntött egy törvényszerű haláleset a közeli rokonságban, amin igyekszem túltenni magam.

De a párom NEM(!) hagyott el, sőt, majdnem az TELJES(!) összeköltözés fázisában vagyunk azóta már. Nagyon kitartó voltam mellette.

szept. 28. 07:56
 8/10 anonim válasza:
Szerintem innentől kezdve már nem vagy érdekes a kérdező számára, ha épp jóban vagy a pároddal xD
szept. 28. 07:58
 9/10 anonim válasza:

Hát nem is vagyok az a kifejezetten fiatal korosztály. (Azért kívánom a Kérdezőnek, hogy mihamarabb teljesüljön a vágya.)

Akármi is legyen az. Ha párkapcsolat, ha más.

szept. 28. 08:05
 10/10 anonim válasza:
És csak neki? A valaszoloknak nem? Az én vágyam most pl egy mexikoizoldsegkeverekes pörköltes rizs lenne, sok sajttal.
szept. 28. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!