Nekem már lekonyult a tapsifülem is... :D
Talán egy icipicit előszilveszteri hangulatban vagyok. "Elhagyott a babám", de én nem búsulok ám! :)
Mármint elhagyni készül. De én miért kerüljek padlóra ettől?
hölgy
válaszoló
(nem csaj!)
Sorstárs?
Most éppen azért nem vagyok jó hangulatban, mert ragadnak rám a fogyatékos viselkedésű ismerőseim. (Sajnos élőben.)
De már igyekszem egy kicsit jobb kedvre hangolódni. Kit tisztelhetek személy szerint a 3-as válaszolóban?
Folytatás itt vagy privátban? Nem ígérek mindenáron hosszútávú levelezést. Kezd egyre jobban elindulni az "újév" - és már a hétköznapok betöltésére is koncentrálok sűrűbben.
Én már egy kicsit. (2-es és 4-es válaszoló vagyok.)
A válaszok leírása óta gyökeresebb átalakuláson ment keresztül az életem. Beköszöntött egy törvényszerű haláleset a közeli rokonságban, amin igyekszem túltenni magam.
De a párom NEM(!) hagyott el, sőt, majdnem az TELJES(!) összeköltözés fázisában vagyunk azóta már. Nagyon kitartó voltam mellette.
Hát nem is vagyok az a kifejezetten fiatal korosztály. (Azért kívánom a Kérdezőnek, hogy mihamarabb teljesüljön a vágya.)
Akármi is legyen az. Ha párkapcsolat, ha más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!