Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki van még ébren? Írjon.27F.
Figyelt kérdés
18 év felettiekkel beszélgezek.2018. jan. 14. 01:18
3/10 anonim válasza:
Nekem is írjanak NŐK. Csak nők. Istmétlem: nők :D
21/ffi
5/10 anonim válasza:
Én ébren vagyok, de már elmúlt negyed 4, így nem írok rád. :)
Na meg amúgy sem írtam volna ;)
7/10 anonim válasza:
#5 vagyok.
A hozzászólásom nyomán érkezett egy privát üzenet, gondolom a kérdés kiírójától, vagy csak szimplán egy idegbeteg hülyegyerektől, akit úgy hívnak: Becsületes Lovag.
A lovagságtól legalább olyan távol áll a fiúka, mint a Plútó a Naptól.
Javasoltam neki egy névváltoztatást. Becsületes Lovagról Havibajos Pitsává, kiváncsi vagyok az intelligens válaszra.
Az üzenet szövege:
“Akkor ide minek írsz agyatlan ri**anc ?”
A bizonyíték:
8/10 anonim válasza:
Én direkt nem írtam neki vissza rám is rám írt. De sejtettem, hogy vagy perverz vagy ismerkedni akar, de nem szép módon.
9/10 anonim válasza:
És most sem fogok, ha már 2 percre rá jött a privi. :)
10/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem törölték, de ha hasonlót írnék ki, azonnal lekerülne innen...
sőt! 1-2 szexuális tartalmú kérdéseimet is törölték, pedig nem volt provokatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!