Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni? 28F

Valaki ismerkedni? 28F

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, Pesttől nem messze lakom. Kb. 178cm a magasságom, de kicsit tudok még javítani rajta, ha felzselézem a hajam:D

Szabadidőmben mostanában edzeni szoktam, viszont nem rejtegetek 6 kockát a pólom alatt, szóval ha valakinek az az ideálja, nem én vagyok a megfelő személy.

Néha szoktam járni bulizni-koncertekre/fesztiválokra, egyébként bármilyen programon szívesen részt veszek, ha úgy van.

Alapvetően nyugodt, türelmes személynek mondanak akik ismernek, ezt én is így gondolom magamról, nehéz kihozni a sodromból.

Mondhatni elégedett vagyok az életemmel, viszont hiányzik egy társ, aki a mindennapjaim része lehet, és én viszont neki is.

20-30 év közötti nőkkel ismerkednek főképp, de a felső korhatárhoz nem kötődöm ennyire, néhány év eltérés még belefér. Különösebb elvárasom nincs, csak az őszinteség, bár ez alapvető szerintem, meg talán annyi ha nincs meg a szimpátia legalább 2 szóban jelezd, és ne tűnj el szó nélkül.

Tudom nem egy túl színes bemutatkozas ez, de ha mégis felkeltettem az érdeklődésed jelezd itt vagy privátban:)

2023. dec. 16. 16:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ezt itt le is zárom ezt a személyeskedést.Nyugodtan veheted a fáradtságot és folytathatod.Minden jót.
2023. dec. 16. 19:30
 12/16 anonim válasza:

#11 Elég sötét vagy az biztos, továbbra is helyesírási hibák tömegével próbálsz meg olyan érveket felsorakoztatni, amikre egy 10 éve is képes volna. Neked mi közöd hozzá, hogy ki hol ismerkedik, és milyen módon? Ha a kérdező nem írt volna magáról semmit, akkor meg az volna a gond. Pláne nem értem a kis hisztidet, úgy, hogy férjed van. Te hogyan ismerted meg őt? Tuti valami begyöpösödtt munkahelyen, ahol levegőt nem kaptok egymástól.

És mi a baj azzal ha valaki nem olyan savanyú, mint te, és itt próbálkozik? Az már rögtön gáz? Nem, ami gáz az egészben az te vagy, ahogy a #2-es írta.

2023. dec. 16. 19:33
 13/16 anonim válasza:
Egykorú vagyok veled majdnem, ez a szöveg nagyfokú éretlenléget sejtet rólad.
2023. dec. 16. 20:50
 14/16 anonim válasza:
#14 Miért, adjunktusi munkáit, illetve disszertációit kéne vázolnia röviden az oldalon? Komolyan, mit nem várnak el emberek, pláne azok akiknek nem szól a kérdés.
2023. dec. 16. 20:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Jó látni, hogy vannak akik néhány alap információból képesek megállapítani valakinek az értelmi képességét, vagy hogy mennyire érett.:)

Biztos jobb lett volna, ha csak egy kort és a nememet írom le, mint a hasonló kérdések 90%-nál...

2023. dec. 16. 21:15
 16/16 anonim válasza:

Szerintem ez egy teljesen jó leírás a kérdés alatt a kérdezőtől.

Nem értem, hogy hogyan lehet ebbe is belekötni.

Kérdező, ne hagyd, hogy egyes frusztrált trollok elrontsák a kedvedet.

Remélem, hogy írni fog hamarosan egy lány.

Sok sikert!

31/F

2023. dec. 16. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!