Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni? 28F

Valaki ismerkedni? 28F

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, Pesttől nem messze lakom. Kb. 178cm a magasságom, de kicsit tudok még javítani rajta, ha felzselézem a hajam:D

Szabadidőmben mostanában edzeni szoktam, viszont nem rejtegetek 6 kockát a pólom alatt, szóval ha valakinek az az ideálja, nem én vagyok a megfelő személy.

Néha szoktam járni bulizni-koncertekre/fesztiválokra, egyébként bármilyen programon szívesen részt veszek, ha úgy van.

Alapvetően nyugodt, türelmes személynek mondanak akik ismernek, ezt én is így gondolom magamról, nehéz kihozni a sodromból.

Mondhatni elégedett vagyok az életemmel, viszont hiányzik egy társ, aki a mindennapjaim része lehet, és én viszont neki is.

20-30 év közötti nőkkel ismerkednek főképp, de a felső korhatárhoz nem kötődöm ennyire, néhány év eltérés még belefér. Különösebb elvárasom nincs, csak az őszinteség, bár ez alapvető szerintem, meg talán annyi ha nincs meg a szimpátia legalább 2 szóban jelezd, és ne tűnj el szó nélkül.

Tudom nem egy túl színes bemutatkozas ez, de ha mégis felkeltettem az érdeklődésed jelezd itt vagy privátban:)

2023. dec. 16. 16:39
1 2
 1/16 anonim válasza:
28 éves vagyok de ilyen értelmi képességekkel rendelkezdi szintén 28 évesen irtó gáz...
2023. dec. 16. 17:46
 2/16 anonim válasza:
Aztán te "kedves" egyeske mit tudsz felmutatni a középső ujjadon kívül? Előbb megtanulhatnál írásjelet tenni a szükséges helyre, majd ellenőrizhetnéd, amit írtál, mert az egyetlen gáz ennél a kérdésnél te vagy. ;)
2023. dec. 16. 18:05
 3/16 anonim válasza:

Egy felépült házat és egy 10 éves stabil kapcsolatot tudok felmutatni.Te mit tudsz felmutatni a nagyvilágnak a bunkósságodon kívül?

Nem igazán veszem a fáradtságot arra hogy írásjelekre figyeljek illetve ellenőrizgessem az irományom.Nyilván neked ennyi időd van.

2023. dec. 16. 18:13
 4/16 anonim válasza:
#3 Nyugodtan utánam csinálhatod az életem jobban, ha képes vagy rá... Az a helyzet, hogy alám nem tettek semmit és aki itt veri magát pénzbeni javakra, az nem én vagyok. Lehet, hogy én bunkónak számítok, de hogy te irtó sekélyes vagy, az még biztosabb. Mehetsz vissza a "boldog kapcsolatodba" (ami elől a Gyakorira menekülsz... 😅)
2023. dec. 16. 18:22
 5/16 anonim válasza:
Alám sem tettek semmit. A férjemmel teremtettünk meg mindent.Szóval azért vagyok gyakorin mert menekülök a szar házasságomból? Ugyan.Kisbabát várok, és gyakorin ütöm el az időmet.Miért kell személyeskedni? Minden jót..🥱
2023. dec. 16. 18:32
 6/16 anonim válasza:
#5 Ja értem, akkor a hormonok miatt voltál paraszt, mindent megmagyaráz. 🫠
2023. dec. 16. 18:36
 7/16 anonim válasza:

#1 Először megtanulhatnál helyesen írni, majd nem kioktató stílusban válaszolni egy olyan kérdésre amihez neked semmi közöd, illetve nem arra verni magadat, hogy van saját házad, mert nem te vagy az egyetlen! Ha ezek megvannak, akkor "sepregethetsz más portáján" is, addig nem! Más szemében a szálkát, sajátodéban a gerendát sem, férjed van, és az ismerkedés kategóriában írogatsz? Azért ez is megmagyaráz pár dolgot ;).

"Nem igazán veszem a fáradtságot arra hogy írásjelekre figyeljek illetve ellenőrizgessem az irományom.Nyilván neked ennyi időd van." Tehát be is vallod, hogy igénytelen vagy mellé, nem érdekel a magyar nyelvünk, és annak írásbeli szabályai amit be kell tartani, hogy az ember megértse mit is kommunikálunk. De ez nem gáz, áhh, dehogy, mindenki "gáz" rajtad meg a férjeden kívül, mi? Gyereked is erre lesz nevelve?

2023. dec. 16. 18:56
 8/16 anonim válasza:
Kezdőoldalra megyek és kategóriától független adok választ.Nem csak ez az egy kategória létezik a gyakorin kedves 7es. Lehet személyesedni ismeretlenül, az megy neked a legjobban.
2023. dec. 16. 19:00
 9/16 anonim válasza:

#8 Mert te nem személyeskedtél azzal, hogy gáznak tartod a kérdezőt egy leírás alapján? Te az élet császára vagy, a családi életed közepén, terhesen, megmondod a tutit egy társkereső embernek, akinek mellesleg teljesen korrekt volt a leírása csak a "császárnőnknek" ez nem tetszik. Na ez a gáz, házasan, ismeretlenül írogatni egy embernek, hogy mit tegyen, mit ne, miközben a te életedből is 100%, hogy hiányzik valami, ha így kell véleményt kifejteni.

"Kezdőoldalra megyek és kategóriától független adok választ." Milyen jó ez nekünk, :DD régen maximum mindekit okító, mindenttudó, coach szomszédnéni lettél volna, de megejelent az internet, így (bal)szerencsére ismeretleneknek is tudod osztani az észt, nemcsak a szomszédoknak, meg rokonoknak!

Személyeskedtem volna? Letojom, de úgy nagyon magasról, én leírtam egy véleményt, te meg a kérdezőt ócsárlod úgy, hogy érdemben semmit nem adsz hozzá, a következő válaszodban meg vered a melled a saját házra. :)

2023. dec. 16. 19:14
 10/16 anonim válasza:
Te vered itt magad egy vélemény alapján amit leírtam az eggyes válaszomban.Nem én keresek társat gyakorin 30-40évesen és verem a nyálam..Én ezen gondolkoznék el inkább.Ez az oldal arra van hogy leírjam a véleményem, ez neked nem tetszik az nem az én problémán.Én ezt gáznak tartom amit a kérdező felvázolt.Én nem így ismerkednék, mindössze ennyi.Hosszasan de igenis te mentél bele a személyeskedésbe meg egy másik illető. Mindössze ennyi.
2023. dec. 16. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!