Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Menő autó, menő ruhák, sok...

Menő autó, menő ruhák, sok pénz és nagy ház nélkül találhat egy pasi magának normálisan kinéző lányt?

Figyelt kérdés

2023. dec. 15. 09:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10-es ez most a pasi vagy a csaj szemszögéből írod?

nem értem egyébként, aki egy általános kérdésből személyeskedést csinál... de váljék egészségére... igazából csak a tinderen meg úgy az utcán 10ből 8csaj úgy néz ki, mintha valami fővállalkozó lenne, külső, ruházat, utazási és autózási igényekkel, és így eljátszik ilyenkor az ember a gondolattal, hogy ki az a pasi aki megüti ezt a mércét? vagy egyáltalán az ilyen csaj mit akar úgy mégis? XD

2023. dec. 15. 10:55
 12/22 anonim válasza:
Nem személyeskedni akartam, csak amikor hasonszőrű kérdéseknél megkérdezi valaki balga, hogy a "normálisan kinéző" a kérdezőnél képpel illusztrálva milyen, akkor mindig Hollywood legjobb nőit linkelik. A felső tíz százalék meg nyilván nem átlagember számára teljesíthető elvárásokat fog támasztani.
2023. dec. 15. 10:59
 13/22 anonim válasza:
Ha ilyen vergődve hisztiző incel, akkor biztos nem.
2023. dec. 15. 11:20
 14/22 A kérdező kommentje:
a kérdés arról szólt, hogy az ilyen tinder type csajoknál ki az aki labdábarúghat?
2023. dec. 15. 11:22
 15/22 anonim válasza:
Nem Te, s ennyi legyen is elég.
2023. dec. 15. 11:25
 16/22 anonim válasza:
Évek óta itt nyűglődsz ezen... Mint kiderült instagramon írogatsz rá "modell" megnevezéssel futó hajtós lányokra, akik rommá vannak plasztikázva, meg még 20 filtert rátesznek a képre, és kuncsaftoknak hirdetik magukat az instán. És ha nem írnak vissza vagy elküldenek a pics@ba, akkor keseregsz, hogy "átlagos lányok, de nagyra vannak magukkal, blablabla..."
2023. dec. 15. 11:26
 17/22 anonim válasza:

A tinder type csaj nem feltétlenül felső vezető. Azt már megmondom, hogy a sminktermékekhez, ruhamárkákhoz és egyebekhez biztos, sík hülye vagy. Annyit látsz, hogy az összkép jól néz ki, de ez még jelentheti azt, hogy valami neve nincs márkából származnak a dolgai, másodkézből vagy pedig hamisítványok.

Hozzám is mindig jönnek oda lelkendezni, hogy milyen szépek a gyűrűim, ezüstből vannak-e. Közben 500-1500 forintért vettem őket a Rossmannban.

2023. dec. 15. 11:42
 18/22 anonim válasza:
Normális lányt keresel, vagy normálisan kinézőt? Normális lányt találhatsz, és csakis olyat. Ha nagy ház miatt jön hozzád valaki, akkor az már csak normálisnak kinéző lány.
2023. dec. 17. 20:07
 19/22 A kérdező kommentje:

XDXDXD 18, hát ezen jót röhögtem!!! XDXD Kajak a kérdés best válasza! XD

komolyan meg, vendéglátásban melózok, sűrűn kapom a bókokat mindenféle nyugatiországból jött csajtól, ezekből valamennyi be is próbálkozik, de ugye ők mint a mese, hol volt hol nem volt. És sok részük elég "normálisan kinéző" XD nem értem, hogy az itthoniakkal mi van

2023. dec. 17. 20:18
 20/22 anonim válasza:

Biztos velem van a baj de még úgy sem hogy 4/3 megvan

Jó hozzáteszem szinte semmit nemteszek érte hogy legyen barátnőm

Ha van egy baráti köröd akikkel eljársz bulizni stb és nemtudsz sehogyse becsajozni akkor lejebb kell adnod az igényeidből

2023. dec. 17. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!