Nők! Nálatok mennyire fontos egy férfi arcszőrzete?
Sziasztok, Nők! Nektek mennyire tűnik fel, ha egy férfi, aki alapvetően borotválkozik, pl randira 2-3 napos borostával megy? Az első benyomásotok, hogy fúj, igénytelen? Vagy nem foglalkoztok vele?
Szerintem a legápoltabb megjelenés mindig a borotvált arc, majd egy szépen megcsinált szakáll. Nyilván aki csak hagyja összevissza nőni hetekig és látszik rajta, hogy se nem ápolja, se nem vágja formára, töredezett, száraz, foltos stb az borzasztó igénytelen.
Borosta is lehet szerintem igényes, de akkor is, ha az formára van vágva, nem nő le a nyakra, a vonal az arcon megvan csinálva stb.
Szerintetek?
11) nekem személy szerint borzasztó baba arcom van, az sem segít, hogy 175centi vagyok csak, illetve, hogy híztam egy picit emiatt tényleg olyan “kis husi” arcom van, mint a kisbabáknak. Viszont alapból valamiért nagyon babás vonásai vannak az arcomnak.
22 évesen kb mindig elkérik a személyimet.
Ezért is szeretek egy minimális borostát meghagyni, tudom nem szép, de nekem az összképen többet dob és így talán már kinézek 18-19nek, mintsem 16-nak.
Amikor valóban 19 voltam, Németországban elkérték a személyimet a sörvételnél, ott a korhatár pedig 16…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!