Hol tudnék fiatal lányokkal iymerkedni?
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék 18 körüli lányokkal, de sajna valahogy nem sodor össze velük az élet. Én 28éves srác vagyok magas, vékony sportos alkatom van barna baj/szem.2023. dec. 11. 09:54
1/18 anonim válasza:
Utca
2023. dec. 11. 10:29
2/18 anonim válasza:
Barna baj? Kiszökött a maci? Szerintem addig ne ismerkedj. Amúgy is mit akarsz valakitől aki vagy le se érettségizett vagy azt se tudja pontosan mit akar magával kezdeni míg te már dolgozol valószínűleg egy ideje.
2023. dec. 11. 12:22
3/18 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásért... Nekem a fiatal lányok tetszenek ez ennyi kb.
2023. dec. 11. 12:25
4/18 anonim válasza:
Nekem meg a mustang-ok tetszenek. De van annyi eszem, hogy tudom, nem lesz.
2023. dec. 11. 12:36
5/18 anonim válasza:
Vagy csak tudod, hogy a korban hozzád illőknek nem jössz be, mert éretlen vagy (utalás erre, hogy 28 évesen nem férfiként, hanem srácként hivatkozol magadra), és reméled, hogy egy kis naiv, befolyásolható tinilány azért ad neked esélyt, akit kedvedre irányíthatsz...Amerikában ezt groomingnak hívják.
2023. dec. 11. 12:39
6/18 A kérdező kommentje:
Elbaszott egy emberek vagytok, szerintem korban abszolút nem gáz ha egy 20évei végén járó férfinek egy a 20 évei elején lévő nő tetszik
2023. dec. 11. 12:41
7/18 anonim válasza:
Igazad van!!
Próbálkozz!!!!
2023. dec. 11. 12:47
8/18 anonim válasza:
Alapjáraton elítélem azt amikor egy férfi és egy LÁNY között ekkora korkülönbség van.
Ember, ne ennyi idős csajokat akarj magadnak mert ez nagyon gáz. Általában az ilyen személyek megakadtak egy bizonyos életkornál és nem tudnak tovább fejlődni ezért nem képesek szót érteni a saját korosztályukkal és pont emiatt csapnak le a náluk jóval fiatalabbakra mert még naívak.
Azt hiszed, hogy a sportos test és barna haj, meg ilyenek elég egy nő megtartásához. Az általad kívánt korosztálynak igen, mert ott még csak a külsőségek számítanak, sokaknak menő ha egy náluk jóval idősebb pasival jár. Számomra meg inkább elrettentő, hogy az a faszi miért nem kellett senkinek.
2023. dec. 11. 12:56
9/18 anonim válasza:
De hülyék itt az emberek. Egy 18 éves már rég felnőtt és érett a párkapcsolatra, akár gyerekvállalásra is, ha úgy szeretné. Ahogy egy 30 körüli férfi is. 20 felett egyébként a legtöbb szép és kedves, normális lány már rég elkelt, és a kevésbé normálisak meg egyedülálló anyukák :D A fiatal lányok tovább maradnak egészségesek (átlagban), sokkal kevésbé merev gondolkodásúak, sokkal jobban tudnak örülni a dolgoknak, hálásabbak tudnak lenni szerintem. Ezt így átlagban mondom. Én is keresek fiatalabb nőt/lányt, ha lehet 18 felettit, mert akkor egyszerűen össze tudunk költözni, és sokat lehetünk együtt.
2023. dec. 11. 15:50
10/18 anonim válasza:
De sok savanyú ember, de persze itt mindenki egy Szűzmária...
2023. dec. 11. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!