Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, van kedve valakinek...

Lányok, van kedve valakinek beszélgetni velem a megcsalásról, mint téma? 22/F

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok lányok állás pontjaira, hogy hogyan állnak a dolgokhoz a megcsalással kapcsolatban, illetve személyes tapasztalatokat is szívesen meghallgatok, akár téged csaltak meg, vagy akár te csaltál meg valakit. Ítélkezni semmiféleképp sem ítélkezek, nyitott kúltúrált beszélgetésről van szó.

Én nem rég tudtam meg, hogy engem megcsaltak, és többek közt ezért is örülnék, ha valakivel tudnék a témáról beszélgetni. Persze nem a lelkem akarom kiönteni, és nem panaszkodni akarok, csupán tényleg érdekel, ki hogyan éli meg akármelyik oldalát a megcsalásnak.

2023. dec. 7. 19:56
 1/6 anonim válasza:
Pszichológusnak
2023. dec. 7. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyannal szeretnék beszélgetni, akit tényleg érdekel a téma, és szívesen beszélget róla, nem pedig azért, mert fizetek neki.
2023. dec. 7. 22:40
 3/6 anonim válasza:

En beszelnek veled, de en nem csaltam, es nem csaltak meg. Szoval nem ram vagy kivancsi.

Remelem azert jol vagy, nagyon megviselt?

2023. dec. 7. 23:29
 4/6 anonim válasza:
Te erre izgulsz?
2023. dec. 8. 00:43
 5/6 anonim válasza:

Nem engem, anyámat csalta meg a férje, nem egyszer, de valahogy még mindig a férje. Némiképp feszkós így a helyzet otthon az utóbbi fél évben, nem is szeretek koliból hazajárni

Én egy végtelenül undorító dolognak tartom. Ott van 3 lehetséges opció:

1. Nem csalom meg a párom, maradok a seggemen azzal a személlyel, akit szeretek, akit páromul választottam (legideálisabb)

-Eldöntöm, hogy nekem a másik személy (vagy a másik személlyel folytatott szex) jobban kell, mint a párom, és ezt a párommal is közlöm. Fájni fog neki, de legalább tőlem tudja, első kézből, mielőtt megcsalom. Nem hazudok, nem verem át, nem játszom ki, hanem szakítok.

-Leülök a párommal beszélgetni, mit gondol a nyitott kapcsolatról, és a válasz függvényében vagy választok az 1-es és 2-es opciók közül, vagy harmadik lehetőségként nyitott kapcsolatban folytatjuk tovább és így a kecske is jól lakik, káposzta is megmarad.

De valahogy vannak olyan emberek, akik nem képesek sem megülni a seggükön, sem leülni beszélgetni... Utóbbi egyébként rengeteg problémát meg tud oldani, bármiféle kapcsolatban.

2023. dec. 8. 01:07
 6/6 anonim válasza:

Engem megcsaltak tavaly, bár fel voltam rá készulve, tul szep volt a srac hogy hosszabb tavon egyutt maradjuk, hiába hazudta azt hogy szeret

Utana meg sajnalkozik

2023. dec. 8. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!