Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok valaki ismerkedni?

Lányok valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tudom azt, hogy arra elég csekély az esély, hogy itt fogom megtalálni életem párját, de valójába nem is ez a cél. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék, jólérezném magam valakivel, aki hasonlóan gondolkozik mint én. Azért gondoltam erre a helyre, mert az anonimitás adott, és így valóban ismerkedés alakulhatna ki, és nem egy kép dönt arról ,hogy most csevegjünk-e egymással vagy sem. Persze, nem zárom ki a lehetőségét annak ,hogy képet cseréljünk, viszont nem ez a prioritásom az elején. Az intelligencia szexi, és ezt is vallom, ergo ha annak tartod magad, és szívesen megismernél, vagy csak szimplán beszélgetnél velem,akkor állok elébe.

Röviden rólam. 26 vagyok, nincs korai kapuzárási pánik szindrómám, és nem vagyok egy unalmas figura. Vannak elképzeléseim, terveim és jövőképem is. Konkrét kritérium nincsen ,hogy kit keresek. Nyilván nem lenne hátrány, ha nem a világ másik felén laknál, ha esetleg olyan szintig mélyül a beszélgetés, hogy a személyes találkozó gondolata is felmerül, ezért Pest, és vonzáskörzete lenne a cél, viszont ez nem prioritás. Köszi ,ha végigolvastad, privátban várom üzeneted, vagy megjegyzés formájában ha esetleg megjött a kedved hozzám :D

2023. dec. 4. 12:26
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz nekem, és akkor kiderül mennyire vagyok fogyatékos. Élőben meg maximum csak akkor, ha közel laksz.
2023. dec. 4. 14:18
 12/20 anonim válasza:
#11 Fogyatékos biztosan nem vagy, mivel (sajnos) elég jól kifejtettél egy gondolatmenetet az #1-es válaszodban a kérdező felé minden alapismerettség nélkül (bár ne tetted volna.) Tényleg engem az érdekel csak, hogy mi mozgatja az Ismerkedés kategóriában "munkálkodó" unatkozó embereket, hogy vagy egy "frappnás" trollválasz keretein belül, vagy pedig egy hosszabban kifejtett kötözködés keretein belül éljék ki magukat. Miért van ez, nincsen más lehetőség? Szívesen írok privátban, ha további okfejtésre van szükség e kérdés megválaszolásához.
2023. dec. 4. 14:27
 13/20 anonim válasza:

12-es

Tessék, itt a kérdés, amiért ide is válaszoltam. Remélem a kérdező, és az ottani válaszolók majd alátámasztják, hogy nem éppen paranoia meg trollkodás az, amit most ennek a kérdezőnek írtam.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. dec. 4. 14:35
 14/20 anonim válasza:
#13 Elolvastam nagyjából azt a kérdést, illetve rá a válaszokat, de még mindig csak az tudom kérdezni, hogy honnan tudod, hogy ez a kérdező is ugyanilyen? Amíg nem ismered nem mondhatsz róla véleményet, sem jót, sem rosszat. az alapján sem, hogy az oldal felhasználóinak 80%-ával valószínűleg nem lehet kommunikálni normális keretek között privát üzenetben. Ezért nem értem, hogy jössz te ahhoz, hogy egy teljesen másik kategóriából, egy teljesen másik kérdés logikáját követve rontod a kérdező esélyeit az ismerkedéssel kapcsolatban.
2023. dec. 4. 14:43
 15/20 anonim válasza:

:DDDD

Rontom az esélyeit, ez jó. Ember, ahhoz én nem kellek, mert ha valaki tényleg akar vele ismerkedni, és nem kamu felhasználó, akkor így is úgy is ismerkedni fog majd vele. De erre tudod mekkora esély van? Közel 0. És nem azért, mert ilyen nem fordulhat elő. De akkor hajrá, lányok. :)

2023. dec. 4. 14:46
 16/20 anonim válasza:
#15 De azt még mindig nem mondtad el, hogy miért van közöd a kérdezőhöz. Csak idejöttél, beleálltál egy megrögzött tézisnek vélt betűhalmazzal, majd leírta a véleményét róla. Majd továbbra is foggal-körömmel ragaszkodva tézisedez írtál egy piszkálódós megjegyzést, ekkor kapcsolódtam be én, mivel régebben én is kaptam ilyeneket, és nagyon nem csípem. Majd erre jött egy szintén gúnyos válasz tőled, hogy akkor ismerkedjünk. Az elmúlt órában lezajlott vitát igazából nem is nagyon tudom minősíteni, mert tényleg az alja szint. Én hoztam fel "pro és kontra" érveket azzal kapcsolatban, hogy neked miért nem kell foglalkozni vele. Ellenben te csak engem röhögsz, és hozol egy másik linket, aminek köze nincsen ehhez a kérdéshez.
2023. dec. 4. 14:53
 17/20 anonim válasza:

Miért ne lenne köze?!! :DDD

Ebből látszik, hogy nem olvastad el alaposan a linkelt kérdést, és a hozzászólásokat. Olvasd el, aztán majd írjál akkor.

2023. dec. 4. 14:56
 18/20 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy a kérdező tényleg komolyan ismerkedni szeretne, és nem kell neki meztelen kép. DE (!) attól még igaz, amit leírtam, csak lehet, hogy ez majd pont azokra az emberekre lesz igaz, akik ráírnak nőnek kiadva magukat, azzal a céllal, hogy persze ismerkedjünk, aztán később kiderül, hogy csak szívatják a kérdezőt. Érted már? Én nem a kérdező ellen vagyok, de nem is a nők ellen. Nem is az ismerkedés ellen, ez egy jó dolog. De a realitás talaján állok.
2023. dec. 4. 14:59
 19/20 anonim válasza:
Szia! Írhatsz ha még aktuális.
2023. dec. 4. 18:42
 20/20 anonim válasza:

Tehát szerinted mindenki aki itt ismerkedik az kamu?

Hagyjuk már.

Én is tudom, hogy néha mik mennek itt, de ez azért nagy általánosítás.

Ez kb. pont olyan, mikor egy nő kifog egy tapló csávót magának kapcsolatra, aki átbassza és utána a nő hirtelen feminista férfigyűlölő lesz, mert a szar tapasztalatai miatt elkönyveli, hogy minden férfi köcsög és nincs köztük rendes, stb... És persze ez fordítva is igaz.

Attól mert esetleg neked is rossz tapasztalatod volt, még nem kell általánosítani. Amúgy meg olvastam már régebben olyan ember kommentjét ezen az oldalon, akinek a párkapcsolata állítólag valóban erről az oldalról indult. Szóval nem lehetetlen...

2023. dec. 15. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!