Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mai világban miért ilyen...

A mai világban miért ilyen ritka normális alkatú párt találni?

Figyelt kérdés
Már több férfival is találkoztam, beszélgettem, meg hát sok elhízott férfit látok az utcákon, vagy ha nincs elhízva nagyon nyeszlett. Ennyire el vannak kényelmesedve az emberek és nem törődnek a testükkel? Én sem vagyok tökéletes, de van egy mormális alakom, nem vagyok elhízva, csak nem eszek sok nasit és figyelek rá, hogy néha mozogjak. Sajnos nekem a túlsúlyos, formátlan férfiak egyáltalán nem jönnek be, ideálom ha inkább vékonyabb, szálkásabb izomzata van. Ez a kérdés nem a férfiak ellen van, a nők is ugyanúgy el vannak hízva, ha nem még rosszabb ott a helyzet. 28/N
2023. dec. 3. 17:11
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
#20: Mert szerinted a szálkásabb izomzat az nem kidolgozott, és ahhoz elég, hogy "odafigyelek a nasira, és néha mozgok"? Egyébként én nem várom el, hogy topmodell barátnőm legyen, tetszett már "deszka" is és kicsit husisabb is.
2023. dec. 4. 19:35
 22/37 A kérdező kommentje:
Miért baj, ha vannak igényeim? Nyílván olyan követelményeim vannak, amit én is tudok teljesíteni. Tudom, a mai világban mindenkit el kell fogadni, nehogy véletlen megbántsák, de attól még azon nem tudok változtatni, hogy kit tartok vonzónak és kit nem.
2023. dec. 4. 19:39
 23/37 anonim válasza:
Ezt én sem értem, a szálkásabb izomhoz egyáltalán nem elég a nasi elkerülése és mozogni néha.
2023. dec. 4. 19:40
 24/37 anonim válasza:

Nyilván 28 évesen még szűz vagy és úgy osztod az észt.

A legtöbb párkapcsolatba a nő még azt is megtiltja a férfinak, hogy havonta egyszer elmenjen edzeni, mert még talál más nőt ... :D

2023. dec. 4. 19:47
 25/37 anonim válasza:
Kérdező, reggel 7:59-kor írtam a 18-as választ. Abban kérdeztem is. Arra mi a válasz?
2023. dec. 4. 19:49
 26/37 anonim válasza:
#22: Az a baj, hogy fogalmad sincs arról, mit is beszélsz. A szálkásabb izomzat eléréséhez speciális táplálkozás, rengeteg kondizás stb. kell, és te azt hiszed, hogy ha néha mozogsz (bár nem fejtetted ki, hogy ez konkrétan mit takar) és nem nasizol, akkor az egyenrangú azzal, mint amikor valaki komolyan edz és szálkásít. 28 éves létedre elég buta és gyerekes vagy ezzel a felfogással, már ne is haragudj.
2023. dec. 4. 20:04
 27/37 anonim válasza:

Tessék, itt egy weboldal a szálkásításról:

[link]

Csak néhány részletet emelnék ki:

"A szálkásítás időszakában is igyekezz megőrizni a nagy súlyos edzéseket és főleg az összetett gyakorlatokat!"

"Iktass be az edzéseidbe kardió jellegű, magas ismétlésszámú, saját testsúlyos, intenzívebb gyakorlatokat is"

"Iktass be külön edzésnapon speciálisan kardió edzést."

"Fontos, hogy tisztában legyél azzal, miből mennyit és milyen mennyiségben eszel. Követned kell a napi szénhidrát beviteled, a fehérje beviteled és a zsírbeviteledet is."

"Alkalmazz a célodnak megfelelő táplálék-kiegészítőket."

Szóval ez azért nem egészen ugyanaz, mint a "kerülöm a nasit és néha mozgok". Innentől kezdve viszont az az állításod is megdőlt, hogy csak olyan követelményeid vannak, amiket te is tudsz teljesíteni. Egy újabb példa a nők irreális énképére és elvárásaira...

2023. dec. 4. 20:25
 28/37 anonim válasza:

Szerintem amúgy a kérdező egy teljesen átlagos nő, aki azt sem tudja mit akar, a kicsit izmosból kijön hogy egy szálkás férfit akar ami kb felső kategóriát jelent időben és energiában amit a testére fordít.

Ha nőben a kérdező egy babaarcú model alkat akkor lehet reális elképzelés.

2023. dec. 4. 20:28
 29/37 A kérdező kommentje:
Most ide csak ilyen elhízott férfiak járnak válaszolni? Nem adonisz test kell. Miért kell mindent túl reagálni? Ne ilyen fitnessz modellekkel gyertek, nem azokra gondoltam.
2023. dec. 4. 20:30
 30/37 anonim válasza:
#29: "Ne ilyen fitnessz modellekkel gyertek, nem azokra gondoltam." Ahogyan korábban is írtam, neked az a bajod, hogy fogalmad sincs, mit írsz, csak dobálózol a szavakkal. Ahhoz, hogy valaki csak egy kicsit is szálkásabb legyen, komoly edzés(terv) és táplálkozási hozzáállás kell. Neked fogalmad sincs arról, hogy aki izmot akar pakolni magára, annak mit kell ezért megtennie, és még csak nem is versenysportolókról beszélünk. Ha te ezt nem vagy képes felfogni, az már nem a mi bajunk.
2023. dec. 4. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!