Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A fiúk milyen üzenetnek...

A fiúk milyen üzenetnek örülnek, ha egy lány írna nektek először?

Figyelt kérdés

2023. nov. 30. 17:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia, nagyon kedves srác vagy (vagy: jól nézel ki, vagy: olvastam ezt és ezt a kommentedet, láttalak itt meg itt) és szeretnélek jobban megismerni. Lenne hozzá kedved?
2023. nov. 30. 20:49
 12/14 anonim válasza:

"Fenékre esek ebben az időjárási viszontagságban"...

A mai napon mondtam a fenti idézetet hasonló vonatkozásban egy ügyeletes tisztnek, akit régóta ismerek. Mosolygott és mondta, hogy mindig van étvágya (akkor eszik,) ha engem lát. :)

Jó, nyilván nem ismerkedési céllal hangzott el a válasz. Inkább olyan bajtársias/munkatársias volt - vagy lehetett.

2023. nov. 30. 21:23
 13/14 anonim válasza:
Szerintem aki azt írta, hogy "szia, hogy vagy", az maga sem gondolta komolyan. Egyrészt ez irreális két vadidegen között, másrészt erre igazából nem nagyon indul be a beszélgetés. A másik dolog pedig az, hogy ismeritek-e egymást, ha igen, akkor mennyire mély az ismeretségetek. Mert ha nem ismeritek egymást, akkor szerintem olyasmivel nyiss, hogy pl. a Facebook feldobta őt lehetséges ismerősnek, és szimpatikusnak találod őt, szívesen megismernéd. Akár pár sorban te is bemutatkozhatsz, így neki is könnyebb válaszolnia.
2023. dec. 1. 18:19
 14/14 anonim válasza:

Bárminek, ami érdekesebb, mint a "Hogy vagy?". Vagy ha unalmasabb, még az is jó, csak ne "Hogy vagy?" legyen. Sőt, egy "Szia" is teljesen jó!

A "Hogy vagy?" öli meg a beszélgetést. Onnantól az egész ügy halott, nem fogtok többet beszélni.

2023. dec. 1. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!