Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csajozott már be valaki...

Csajozott már be valaki Nicholas Victor oktató anyagainak segítségével?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 18:19
 1/9 anonim válasza:

ne magyarországon keresd a jó pua trainereket, meg nem érnek semmit az ilyen lehúzósak(gondolom ez is pénzt kér a "tudásért")

aki mindent tud a nőkről, (hosszú út kiismerni őket) az nem "félti" a tudását, mert tudja milyen ha nem tudod mit kezdj velük és bedőlsz az úgynevezett női teszteknek

2023. nov. 25. 18:48
 2/9 anonim válasza:
Rá is kerestem, ez egy papagáj
2023. nov. 25. 18:51
 3/9 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki pua-ra beifzetett, és mondta, hogy bevállt neki, de szerintem nem ez a pasas volt az. Az egy kicsit hosszab hajú, borotvált fazon volt, ilyen másnaposokból Philre emlékeztető kinézet.
2023. nov. 25. 19:36
 4/9 anonim válasza:
Akinek oktatóanyagokat kell nézni csajozáshoz azok sosem fognak találni maguknak nőt olyan lúzerek
2023. nov. 25. 19:40
 5/9 anonim válasza:

Alapvetően nem ír hülyeségeket.Egy-két dolgot alkalmaztam és működik,mondjuk annyira nem is volt szükségem egy ilyen írásra,inkább csak ráerősített arra,ami általánosságban beválik.Bár lehet,hogy ezekhez nem is kell marha nagy agytrösztnek lenni(pl.spontán viselkedés,mit mikor mondhatok,mikor nem)

Nem vagyok nagy csajozógép,akinél érzem,hogy zöld a lámpa és belefér az életembe,azt általában megszerzem.

2023. nov. 25. 20:06
 6/9 anonim válasza:

Nem értitek, hogy nincs olyan, hogy mindent tudni a nőkről? Minden nő másmilyen.

Minket, férfiakat egy kalap alá lehet venni?

Őket sem.

2023. nov. 26. 08:38
 7/9 anonim válasza:
5-ösnek igaza van. Én szintén alkalmaztam dolgokat az írásaiból, kíváncsi voltam, hogy hatásos-e és bevált. A csajok rögtön mondták, hogy feltűnt, hogy megváltoztam és tetszett nekik, hogy milyen pozitív irányba. Amúgy érdekes, hogy pár apró dologgal mennyire befolyásolhatók.
2023. dec. 4. 23:58
 8/9 A kérdező kommentje:
végighallgattam egy anyagát, nem értem hogy tud annyi nőt felszedni ilyen ultragáz nyitószövegekkel
2023. dec. 5. 12:53
 9/9 anonim válasza:

6-os

Ok,de itt nem is erről van szó,hanem arról,hogy vannak dolgok,amik általánosságba véve működnek.Férfiakról is lehetne ilyen könyvet írni.

2023. dec. 7. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!